Δεύτερο χτύπημα για τους Prodigy: Πέθανε ο σωματοφύλακας του Κιθ Φλιντ
NewsroomΕβδομάδες μετά την αυτοκτονία- σοκ του Κιθ Φλιντ (Keith Flint) των Prodigy η μπάντα έρχεται να αντιμετωπίσει ακόμα μία απώλεια. Ο επί χρόνια σωματοφύλακας του Κιθ Φλιντ και των Prodigy έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του γκρουπ, ο άνδρας που ονομάζεται "Con" και ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό του 48χρονου τραγουδιστή όταν βρισκόταν σε περιοδεία και σε συναυλίες, πέθανε χωρίς να αναφέρεται η αιτία θανάτου του.
«RiP Con. Πάντα μας πρόσεχες και ήσουν στο πλευρό μας. Ήσουν πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος, στην πραγματικότητα ήσουν ο Σούπερμαν, οι άνθρωποι που σε ήξεραν θα καταλάβουν τι λέμε ... Πάνω απ' όλα ήσουν ο πιο πιστός φίλος για όλους μας. Θα μας λείψεις πραγματικά. Η αγάπη μας στον Jayne και στην οικογένεια του. Τα αγόρια των Prodigy», έγραψαν στα social media οι υπεύθυνοι του διάσημου γκρουπ. Την ανάρτηση συνόδευσαν φωτογραφίες του σωματοφύλακα με το γκρουπ.
- Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
- Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
- Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»