Lifestyle|13.04.2019 15:42

Κλόε Καρντάσιαν: Η βασίλισσα του Photoshop και η φωτογραφία με τα 14 δάχτυλα (pic)

Newsroom

Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες στα social media της οικογένειας Καρντάσιαν είναι αληθινές πόζες και όχι αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας και Photoshop. Αυτή τη φορά η Κλόε Καρντάσιαν υπέπεσε σε σφάλμα... αριθμητικής, καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφία με 14 δάχτυλα στα χέρια της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν, λίγο μετά τη δήλωσή της ότι σπουδάζει Νομική, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία προμοτάροντας τον νέο κύκλο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians». Εκεί οι χρήστες των social media παρατήρησαν ότι η φωτογραφία λόγω Photoshop έδειχνε: την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με έξι δάχτυλα στο αριστερό της πόδι, την Κλόε Καρντάσιαν χωρίς πόδια «βιδωμένη» στον καναπέ και την Κένταλ Τζένερ χωρίς δεξί γόνατο. 

T

Την Κυριακή, η Κλόε Καρντάσιαν, «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram, δύο φωτογραφίες από το πάρτι για τα 75α γενέθλια της σπουδαίας τραγουδίστριας Νταϊάνα Ρος. Η Κλόε Καρντάσιαν φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και μια ξανθιά «άφρο» περούκα προς τιμήν της θρυλικής ερμηνεύτριας. Το πρόβλημα στη φωτογραφία δεν ήταν το πόσο έμοιαζε ή όχι με τη Νταϊάνα Ρος, αλλά το Photoshop στα δάχτυλα των χεριών της.  

T

Τα δάχτυλα της τηλεπερσόνας δείχνουν στραβά και σε συνδυασμό με τα πολύ μακριά νύχια της, δίνουν την εντύπωση ότι τα δάχτυλά της είναι 14 στο σύνολο. Αν υποθέσουμε ότι προσπάθησε να «σβήσει» τον μηρό της με κάποιο πρόγραμμα ψηφιακής επεξεργασίας, δεν τα κατάφερε τόσο καλά. Οι χρήστες του Twitter και τα διεθνή Μέσα δεν άφησαν ασχολίαστη την Κλόε και τα... επικά δάχτυλά της:

T
T
T
T
ΚαρντάσιανΚιμ ΚαρντάσιανΚλόε Καρντάσιαν