Lifestyle|13.04.2019 19:47

Αντζελίνα Τζολί: Θέλει πίσω την οικογένειά της και τον Μπραντ Πιτ (vid)

Newsroom

Την επιθυμία της Αντζελίνα Τζολί να επανασυνδέσει την οικογένειά της υποστηρίζει νέο δημοσίευμα από τη βρετανική εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, η 43χρονη σταρ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun η Τζολί επιθυμεί να ...γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. 

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισε αρκετά επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη. Ο Μπραντ λέγεται ότι απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Βέβαια το εν λόγω δημοσίευμα προστίθεται σε όλα όσα δεν επιβεβαιώνονται από τους επίσημους εκπροσώπους των Μπραντζελίνα.

Το Life & Style ισχυρίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί παντρεύεται Βρετανό δισεκατομμυριούχο, ενώ η The Sun υποστήριξε ότι ο 55χρονος Μπραντ Πιτ έχει δεσμό με την 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν.  

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ