Lifestyle|14.04.2019 12:49

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης συγκίνησε τον Κόκλα (vid)

Newsroom

Ένας από τους πιο αγαπητούς ζεν-πρεμιέ ηθοποιούς της γενιάς του, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, μετά από πολλά χρόνια απουσίας έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» και μίλησε για όλα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν έπαιζε στη θρυλική τηλεοπτική επιτυχία του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη». Μέχρι την ημέρα που η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα και αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ο «Τίμος Δράκος» έστειλε πακέτο στον κολλητό του φίλο Κώστα Κόκλα για να τον ευχαριστήσει για όλα όσα του πρόσφερε όταν είχε ανάγκη από στήριξη. Σήμερα, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος δεν ζει στην Αθήνα, αλλά βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha, για να ανοίξει την καρδιά του στον Κώστα Κόκλα, στέλνοντας ένα πακέτο γεμάτο συγκίνηση, αλλά και γέλιο. Ένα πακέτο που γύρισε τους δύο ηθοποιούς πίσω στα ατίθασα νεανικά τους χρόνια... τα «πέτρινα χρόνια», όπως χαρακτήρισε ο Κόκλας το ξεκίνημά τους. 

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος είπε για τον Κόκλα: «Σου οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, που είναι η αγκαλιά σου ανοικτή τόσα χρόνια, που μου άνοιξες σε δύσκολες στιγμές το σπίτι σου, την οικογένειά σου, την Αλίκη, τον Ευριπίδη. Που μου είπες σε ένα ωραίο ξενύχτι που είχαμε κάνει σε μια βάρκα, "έλα εκεί να βρεις λίγο τον εαυτό σου, να πάρεις λίγο τα πάνω σου να γίνεις πάλι άνθρωπος και τα ξαναλέμε". Είσαι ένας άνθρωπος - όλοι το λένε - γενναιόδωρος, γενναιόψυχος, ψυχή αληθινή. Είσαι πραγματικά φίλος μου, θέλω να παραμείνεις και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που τόσα χρόνια το τηλέφωνό σου είναι πάντα ανοικτό - και όχι μόνο». 

 

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Τίμος Δράκος» στη Λάμψη, τη δεκαετία του ’90. Τον θυμόμαστε, επίσης, και από τις συμμετοχή του στις σειρές: Μικροί Μεγάλοι, Τμήμα Ηθών, Τρεις Χάριτες και Απιστίες. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη showbiz. «Είχα μια πρόταση να συνεργαστώ με το θέατρο της Λάρισας για έναν χρόνο και τελικά έμεινα στη θεσσαλική πόλη για πέντε χρόνια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος στην Espresso. Στη συνέχεια βρέθηκε για ενάμιση χρόνο στην Καρδίτσα, όπου δούλεψε επίσης στο τοπικό θέατρο και τελικά βρέθηκε στη Ζάκυνθο.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος (Facebook)
Ανδρέας ΑνδρεόπουλοςΚώστας ΚόκλαςΒίκυ Χατζηβασιλείου