Lifestyle|14.04.2019 19:20

Μπάρμπα - Ζουγανέλης για Remezzo: Μιλούν για τον θάνατο του θρυλικού Μάκη (vid)

Newsroom

Η θρυλική φυσιογνωμία της Μυκόνου, ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που δημιούργησε το θρυλικό club «Remezzo» από το οποίο πέρασαν πολλές και μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set set έφυγε από τη ζωή.  Ο Μάκης της Μυκόνου δημιούργησε το «Remezzo» στο παλιό λιμάνι της χώρας του νησιού το 1967, και «έστησε» ένα στέκι το οποίο αποτελούσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης των celebrities.

Ο θάνατός του, όπως σχολίασε και η Βάνα Μπάρμπα, σηματοδοτεί το φινάλε μιας ολόκληρης εποχής. Γνωστά ονόματα της παγκόσμιας showbiz όπως ο Πολ Νιούμαν, o Γιουλ Μπρίνερ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέμπορν, Σταύρος Νιάρχος και η Σοράγια ήπιαν τα ποτά τους και διασκέδασαν σε κάποιο από τα θρυλικά πάρτι του Remezzo

«Είναι αναμφισβήτητα μία απώλεια για την κοινωνία της Μυκόνου , ήταν ένας άνθρωπος έτσι  που είχε γούστο και γούστο που ήταν ταυτισμένο με την αισθητική των Κυκλάδων. Δεν ήταν από τους νεόπλουτους, δεν ήταν από τους ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν τη Μύκονο για να πλουτίσουν. Ο ίδιος βοήθησε να πλουτίσει η Μύκονος» δήλωσε ο Μυκονιάτης Γιάννης Ζουνέλης που πρόσθεσε ότι έκανε παρέα με την παρέα με την Τζούλι Κρίστι την οποία θαύμαζε.

Μάκης ΖουγανέληςΒάνα Μπάρμπα