Πάμπλο Λαρέν: «H Αντζελίνα Τζολί για την ταινία «Maria», δούλεψε πάνω από 6 μήνες με την φωνή της»
NewsroomΟ Πάμπλο Λαρέν (Pablo Larrain), αιώνιος θαυμαστής της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), το 2021 της πρότεινε έναν απρόσμενο ρόλο. Να υποδυθεί την εμβληματική Μαρία Κάλλας.
Η ηθοποιός αρχικά ήταν διστακτική, στη συνέχεια όμως αγκάλιασε την πρόκληση, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία της ταινίας «Maria», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ Στίβεν Νάιτ (Steven Knight), η ταινία εξερευνά «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο εστιάζοντας στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι τη δεκαετία του '70».
«Η ταινία μιλάει για την γυναίκα που, αφού αφιέρωσε τη ζωή της στο παγκόσμιο κοινό, αποφασίζει να βρει τη δική της φωνή, τη δική της ταυτότητα και να κάνει επιτέλους κάτι μόνο για τον εαυτό της», δήλωσε ο Χιλιανός δημιουργός στο Vanity Fair.
«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ντίβα του 20ού αιώνα, και ποια θα μπορούσε να την υποδυθεί; Χρειαζόμουν μια ηθοποιό...που θα κουβαλούσε αυτό το βάρος, που θα ήταν αυτή η παρουσία. Η Αντζελίνα ήταν εκεί», συμπλήρωσε.
Περιγράφει την προετοιμασία της, η οποία κράτησε περισσότερο από 6 μήνες, ως «πολύ συγκεκριμένη και πολύ δύσκολη».
«Δούλεψε πάνω στη στάση του σώματος. Μελέτησε την αναπνοή. Ανέπτυξε έναν τρόπο ομιλίας που αρμόζει σε μια γυναίκα που ζει τόσο μέσα στον κόσμο όσο και σε ένα άλλο επίπεδο δημοσιότητας. Μετά ήρθαν τα μαθήματα φωνητικής», υπογραμμίζει ο διάσημος σκηνοθέτης.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)