Lifestyle|15.04.2019 21:00

Βασίλης Τερλέγκας: Στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του

Newsroom

Αντιμέτωπος στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύντροφό του θα βρεθεί ο Βασίλης Τερλέγκας καθώς η γυναίκα ζητά χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του News247.gr. 

Στην επίμαχη αγωγή που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι ο λαϊκός τραγουδιστής δανείστηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μόνο για τον καλλωπισμό του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι παρά το ιδιαίτερο υψηλό μηνιαίο εισόδημα από τις εμφανίσεις του σε κέντρα των Αθηνών και της επαρχίας, ξόδευε μόνος του τα χρήματα και έτσι στη σύντροφό του έμεναν να πληρώνει από το μισθό της πάγια μηνιαία έξοδα, όπως ενδύματα, υποδήματα, τραπεζικές οφειλές κι άλλα, όλα για τον καλλιτέχνη. Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτας. 

Όταν η σχέση τους έλαβε τέλος το Μάιο του 2008, ο τραγουδιστής διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της, ενώ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο εξώδικο που του απέστειλε με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει το δίκιο της στις δικαστικές αίθουσες.

«Το ποσό αυτό αποτελεί για μένα σημαντική οικονομική απώλεια και αγωνιώ για το εάν και πότε θα μου επιστραφεί από τον εναγόμενο ο οποίος έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη που επέδειξα προς το πρόσωπό του συνέπεια της ερωτικής σχέσης και επιδεικνύει άκρως αδιάφορη και προκλητική απέναντι μου στάση μέχρι σήμερα αποφεύγοντας συστηματικά την έστω και οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μου», αναφέρει η γυναίκα, η οποία πλέον διεκδικεί τόσο τα «χρωστούμενα», συνολικού ύψους 10.236 ευρώ, όσο και ακόμη το ποσό των 10.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης.

δικαστήριοΒασίλης Τερλέγκας