Lifestyle|16.04.2019 08:56

Τα ζώδια της Τρίτης (16/4)

Newsroom

Κριός

Με τη Σελήνη στην Παρθένο η καθηµερινότητα τρέχει, καθώς εργασιακές αγγαρείες σε αγχώνουν και γίνεσαι επικριτικός µε συναδέλφους δηµιουργώντας προβλήµατα. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεµίζει µε λογική και υπευθυνότητα και ανταπεξέρχεσαι µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το κέφι είναι αµείωτο, καθώς τα συναισθήµατα και η παιδικότητα που νιώθεις γοητεύουν τους γύρω σου. Η ανάγκη για επαφή µε την τέχνη είναι εµφανής. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε κάνει να θες να δώσεις ασφάλεια στον σύντροφό σου εκδηλώνοντας αυτό που νιώθεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η ανάγκη για επαφή µε τις ρίζες σου είναι πασιφανής. Στρέφεσαι στην οικογένεια και στα δικά σου πρόσωπα, καθώς θες ζεστασιά, τρυφερότητα και ασφάλεια. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήµατα σε σχέση µε κληρονοµιές.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικοινωνείς µε το στενό σου περιβάλλον καθώς έχεις ανάγκη για χαλαρή συζήτηση µε πρόσωπα κοντά σε σένα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει σηµαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά εµπορικές συµφωνίες που δίνουν συνεργασίες καινούργιες, σταθερές και θετικές για εσένα.

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο οικονοµικές εκκρεµότητες έρχονται στο επίκεντρο, καθώς η ανάγκη για συναισθηµατική ασφάλεια περνάει από υλικά αγαθά που πρέπει να διαχειριστείς καθώς η αίσθηση της αξίας σου σχετίζεται µε αυτά. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα εξαργυρώσει την προσπάθεια στη δουλειά σου.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου οι συναισθηµατικές ανάγκες γίνονται σηµαντικές, γι’ αυτό τις δείχνεις δυναµικά σε συνεργάτες και σύντροφο. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο προτάσεις µέσα από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον που βοηθούν στην επαγγελµατική σου εξέλιξη.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις έντονη εσωστρέφεια και µελαγχολία. Τραύµατα και ανασφάλειες επανέρχονται και οδηγούν σε συναισθηµατική υπερχείλιση, µη επιτρέποντάς σου να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήµατα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να λύσεις εκκρεµή ζητήµατα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θες να βρεθείς µε φίλους που σε χαλαρώνουν και εκφράζεις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες βρίσκοντας ακροατήριο. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί προϋποθέσεις για εµπορικές συνεργασίες µε φίλους πετυχαίνοντας σηµαντικούς επαγγελµατικούς στόχους.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις κατακλύζουν το πρόγραµµά σου. ∆ιατήρησε ηρεµία και λογική, καθώς µε µεθοδικότητα και εργατική στάση ανταποκρίνεσαι σε όλα. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί ιδανικό κλίµα για επαγγελµατικές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στην Παρθένο το κέφι και η αισιοδοξία ανεβαίνουν και στο πρόγραµµα µπαίνουν συζητήσεις µε πρόσωπα µε κοινά ενδιαφέροντα. Ισως υπάρξουν συναντήσεις µε φιλικά και συγγενικά άτοµα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου λειτουργεί υποστηρικτικά για σπουδές και επικοινωνία µε το εξωτερικό.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ανασφάλειες και φοβίες σε προβληµατίζουν προκαλώντας ένταση. Επικεντρώσου στα οικονοµικά σε σχέση µε τρίτους, κληρονοµικά και επιχειρηµατικές κινήσεις. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω σού δίνει αυτοπεποίθηση και δυναµισµό κλείνοντας σηµαντικά παρελθοντικά οικονοµικά θέµατα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στη Παρθένο στρέφοντας την προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο πώς να διατηρήσεις ισορροπίες ή να αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις µε το ταίρι, τους συνεργάτες. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε συνεργασίες µέσα από το φιλικό περιβάλλον.

αστρολογικές προβλέψειςζώδιαωροσκόπιο