Oprah Winfrey: Αγόρασε τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ της και σταμάτησε την κυκλοφορία του
NewsroomΗ Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) πλήρωσε μια περιουσία στην Apple για να εξαγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τη ζωή της.
Η Apple πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ θα σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν στην PageSix πως στην παρουσιάστρια δεν άρεσε, με αποτέλεσμα να αναβάλει την κυκλοφορία του.
«Ο Κέβιν έκανε την ταινία, αλλά στην Όπρα δεν άρεσε και αρνήθηκε να την αλλάξει. Οπότε, η Όπρα πλήρωσε την Apple», αναφέρει πηγή.
Εκπρόσωπος της δημοσιογράφου επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας: «Καθώς η συμφωνία με την Apple φτάνει στο τέλος της, η κα Γουίνφρεϊ αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά ντοκιμαντέρ της κι έκτοτε, αποφάσισε να βάλει το πρότζεκτ σε αναμονή».
Πρόσθεσε επιπλέον: «Η κα Γουίνφρεϊ πιστεύει ότι η Λίζα Ερσπάμερ και ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ είναι απίστευτα ταλαντούχοι κινηματογραφιστές κι είναι ευγνώμων για τον χρόνο και την ενέργεια που αφιέρωσαν στο έργο».
- Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης
- Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του
- Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα
- Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!