Η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego έκλεψαν την παράσταση... στο BBC! Χορευτές απογείωσαν το τραγούδι
NewsroomΤο τραγούδι «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα συνεχίζει μετά από έξι ολόκληρα χρόνια να καθηλώνει όλη την Ευρώπη, καθώς χρησιμοποιήθηκε από διαγωνιζόμενο ζευγάρι στο βρετανικό τηλεοπτικό show του BBC, «Strictly Come Dancing».
Η γνωστή αθλήτρια Montell Douglas και ο χορευτής Johannes Radebe παρουσίασαν μία σάμπα βασισμένη στο τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 και τερμάτισε στην εντυπωσιακή δεύτερη θέση.
Το «Strictly Come Dancing» θεωρείται το αντίστοιχο του «Dancing with the Stars» για το βρετανικό κοινό και φέτος διανύει τη 22η σεζόν του. Το γεγονός σχολιάστηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους Βρετανούς fans της Eurovision, οι οποίοι αντέδρασαν θετικά, διαδίδοντας το στιγμιότυπο.
Η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε το βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την επιλογή του τραγουδιού της.
- Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
- Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
- Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
- Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό