Lifestyle|08.11.2018 10:09

Τα ζώδια της Πέμπτης (8/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δηµιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να δεις ξανά ένα ζήτηµα που σχετίζεται µε οικονοµικά τρίτων, αλλά και µε τον δηµόσιο τοµέα. ∆εν θα πρέπει όµως να σε ξεγελά αυτό το ιδανικό κλίµα, καθώς το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο µπορεί να δηµιουργήσει περισσότερα έξοδα απ’ ό,τι έσοδα.

Ταύρος

Αλλη µια µέρα που θα σε απασχολήσουν αρκετά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκει τρόπο να τις φέρει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ηµέρα για πολλές συζητήσεις, καθώς η µία κουβέντα θα φέρει την άλλη και τελικά θα υπάρξουν διαφωνίες.

Δίδυµοι

Σήµερα θα σε απασχολήσει αρκετά ένα εργασιακό ζήτηµα καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει τέτοια θέµατα στο προσκήνιο. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα κουραστείς αρκετά και η κούραση θα δηµιουργήσει εκνευρισµό. Προτίµησε να αρνηθείς ευγενικά µια επιπλέον δουλειά ή να τη µεταθέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και δηµιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για µια ροµαντική ηµέρα. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο µπορεί να χαλάσει αυτές τις συνθήκες καθώς θα δηµιουργήσει στιγµές έντασης. Πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε, καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη µε το ταίρι σου.

Λέων

Σήµερα είναι πιθανό να δεχτείς ένα τηλέφωνο από κάποιο µέλος της οικογένειάς σου για να το βοηθήσεις σε µια δουλειά. Αυτό θα σου δηµιουργήσει έντονα συναισθήµατα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει την έντονη αντίδρασή σου.

Παρθένος

Σήµερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς µε αγαπηµένους σου ανθρώπους προκειµένου να συνοµιλήσεις µαζί τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και βοηθά σε τέτοιες συναντήσεις. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο µπορεί να φέρει διαφωνίες που θα δυναµιτίσουν το κλίµα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο µπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισµού σχετικά µε τα έξοδά σου. Καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός/ή µε αυτά που θα ξοδέψεις, µια και µπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο και να χρειαστεί να δώσεις περισσότερα απ’ ό,τι υπολόγιζες.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να φέρνει αλλαγές στη διάθεσή σου ακόµα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το τετράγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Υδροχόο θα δηµιουργήσει ένταση µε αφορµή ένα οικογενειακό ζήτηµα και εσύ καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήµατα. Υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν.

Τοξότης

Σήµερα διάφορες σκέψεις έχουν κάνει κατάληψη στο µυαλό σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό λειτουργεί σαν µεγεθυντικός καθρέφτης για τις ανησυχίες, τα άγχη και τις φοβίες σου. Το τετράγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Υδροχόο είναι πιθανό να δηµιουργήσει έριδες, εντάσεις και διαφωνίες µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που ξέρεις πως µαζί τους µπορείς να είσαι ο εαυτός σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήµερα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δηµιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθετε κοντά. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα έχεις τάση για υπερβολές µε αυτά που θα ξοδέψεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και υποδηλώνει πως είναι µια ηµέρα γεµάτη επαγγελµατικά ζητήµατα και σκέψεις που σχετίζονται µε αυτά. Το τετράγωνο µε τον Αρη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήµερα δεν θα είσαι εσύ ο κερδισµένος/η. Απόφυγε τις διεκδικήσεις στη δουλειά, καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου.

Ιχθύες

Η µεγαλύτερή σου ανάγκη σήµερα είναι να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες και να ανταλλάξεις απόψεις µε τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σού δηµιουργεί δίψα για µάθηση. Το τετράγωνο µε τον Αρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως µπορεί να έρθεις σε ρήξη µε όσους δεν έχουν την ίδια άποψη µε εσένα.

ζώδιαωροσκόπιο