Lifestyle|17.04.2019 10:51

Γιώργος Μαυρίδης για Σάκη Τανιμανίδη: Δεν μιλάμε γιατί «πήρε» την ιδέα του World Party (vid)

Newsroom

Υπήρξαν πιο κολλητοί και από κολλητοί. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, γύρισαν όλο τον κόσμο με την εκπομπή «World Party» και έζησαν ανεπανάληπτες εμπειρίες μαζί, εξερευνόντας τον πλανήτη. Εδώ και πολύ καιρό η φιλία τους έχει λάβει τέλος και μάλιστα δεν μιλιούνται καν. Από τότε που τελείωσε η εκπομπή που τους έκανε πασίγνωστους στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό, το δίδυμο Τανιμανίδης-Μαυρίδης είναι σαν ξένοι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνέχισε την τηλεοπτική του πορεία στο Survivor και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το «Nomads» παρουσίασε το «Beat Buzzer» στον ΑΝΤ1.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από την οποία γεννήθηκε η ταξιδιωτική εκπομπή «World Party», και αποκάλυψε τι τον πίκρανε από τη συνεργασία με τον Σάκη. 

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη όταν τελείωσε αυτή η εκπομπή είναι ότι έμεινε μια λάθος εντύπωση. Κάναμε παρέα με τον Σάκη και κάναμε μια εκπομπή στο TV100. Βρίσκαμε θέματα και κάναμε σκετσάκια στο δρόμο. Αυτό είπαμε πάμε να το κάνουμε στο εξωτερικό. Τον πιλότο τον πληρώσαμε διά τρία: Ο Σάκης, εγώ και ο Θοδωρής. Ο πιλότος δεν πουλήθηκε πουθενά, χωριστήκαμε έκανε ο καθένας τη ζωή του. Ο Σάκης σπούδασε, εγώ δούλευα, ο Θοδωρής έκανε άλλες δουλειές, μετά από 3-4 χρόνια βρήκαμε μια άκρη στην ΕΡΤ3 να αγοράσει αυτό το κόνσεπτ με πάρα πολύ λίγα λεφτά. Την πρώτη χρονιά στην ΕΡΤ δεν βγάλαμε κάτι. Ήθελα να μου πληρώνουν το εισιτήριο και το δωμάτιο που κοιμάμαι. Από την τσέπη μου έτρωγα. Όταν ήρθαμε στον Alpha δουλέψαμε πάρα πολύ, κουραστήκαμε».

Για την πικρία του αναφορικά με το World Party, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Δεν θα σου πω τι έγινε Το τέλος ήταν μια απόφαση συνολική. Με τον Σάκη δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Η πικρία μου είναι ότι έγραφε στους τίτλους της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Δεν το κάνεις αυτό. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Τον πιλότο πληρώσαμε μαζί, δανεικά σού δώσαμε, το στηρίξαμε, το πληρώσαμε. Δεν κάτσαμε να πούμε ποια ιδέα από όλες ήταν η δικιά μας. Δουλέψαμε όλοι για αυτό το πράγμα». 

Δείτε όλα όσα είπε για τον Σάκη Τανιμανίδη και το Survivor:

 
T
T

World PartyΣάκης ΤανιμανίδηςΓιώργος Μαυρίδης