Lifestyle|08.11.2018 11:24

Miss BumBum: Άγριος καβγάς σε καλλιστεία οπισθίων (vid)

Newsroom

Αναστάτωση προκάλεσε σε βραζιλιάνικα καλλιστεία ο ξαφνικός καβγάς ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενες, που σχεδόν «έπαιξαν» ξύλο για τον τίτλο. Τα καλλιστεία οπισθίων Miss BumBum στο Σάο Πάολο είναι θεσμός στη Βραζιλία και κάθε χρόνο τα πιο «ζουμερά» μοντέλα της χώρας σπεύδουν να δείξουν τα οπίσθιά τους και να πάρουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Φέτος, τα κορίτσια είχαν πολλές προστριβές και στην τελετή απονομής ξέσπασε τρικούβερτος καβγάς, που έγινε κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων της χώρας. Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε νικήτρια η 31χρονη Έλεν Σαντάνα. Κατά πάνω της έτρεξε η 27χρονη Αλίνα Ούβα, μία από τις διαγωνιζόμενες και της άρπαξε το στέμμα, υποστηρίζοντας πως αυτή το άξιζε περισσότερο.

Μετά τη μάχη για την ... κορδέλα της νικήτριας, οι θεατές κατάλαβαν ότι η Αλίνα ισχυρίστηκε ότι όλα τα κορίτσια είχαν «πλαστικά» οπίσθια και ότι μόνο τα δικά της έπρεπε να κερδίσουν τον τίτλο Miss BumBum, γιατί είναι φυσικά. 

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια των Miss BumBum δήλωσε πως η άλλη διαγωνιζόμενη της πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορούσε να της πάρει τον τίτλο.

T

« Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια», πρόσθεσε. Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στα καλλιστεία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

T
καλλιστείαΒραζιλία