Μαρινέλλα: Βγήκε από τη ΜΕΘ – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν
NewsroomΒγήκε από τη ΜΕΘ η θρυλική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, μετά από 21 ημέρες νοσηλείας με βαρύ εγκεφαλικό, όπως προκύπτει από νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα
«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.
Οι θεράποντες ιατροί
Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος»
Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί της σκηνής του Ηρωδείου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία να αναβάλλεται και την ίδια να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.
Τώρα, θα μεταφερθεί σε ειδική κλίνη, ενώ έπειτα αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης όπου και θα δώσει και την επόμενη μάχη, με τον χρόνο αποκατάστασης να μην είναι ξεκάθαρος.
- Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο 45χρονος θείος σκότωσε τα δύο ανίψια του - «Δεν μου φέρονταν καλά»
- Προειδοποίηση Λέκκα: Το Ρέθυμνο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τσουνάμι
- 7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
- «Προσωρινή παύση» από την ΕΡΤ στην εκπομπή του Σιαδήμα, μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου