Μαντώ: «Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά»
NewsroomΗ Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA και μίλησε για τη μακροχρόνια πορεία της στη μουσική, αλλά και τις θυσίες που έκανε στην προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας της.
«Ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου»
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά: «Από μικρή ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Αμερική, αλλά οι συγκυρίες δε με βοήθησαν στο να πετύχω αυτό που θα ήθελα. Το τραγούδι μου “Where you are” το ηχογράφησα και το έδωσα στην Jessica Simpson. Τότε έμεινα έγκυος και προτίμησα να κάνω την οικογένεια μου.».
Συνέχισε λέγοντας: «Με ενόχλησε όταν τραγουδούσα στην Αυστραλία το “My heart will go on” και κάποιοι τύποι έσπαγαν πιάτα. Οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν όταν κάποιος μού έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Επίσης, ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου. Αυτό είναι τιμητικό».
Και συνέχισε: «Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά. Θα μπορούσα να έχω γίνει μητέρα είκοσι ετών. Προτίμησα να επικεντρωθώ και να αναπτυχθώ στην καριέρα μου για να μη το μετανιώσω αργότερα.»
Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο: «Αυτή τη περίοδο στα προσωπικά μου είμαι “happily single”. Περνάω φάσεις που αποζητώ τη μοναξιά κι άλλες που δε το θέλω καθόλου. Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν κάποιο σύντροφό μου, θα πρέπει να μου πουν τον λόγο κι εγώ θα σεβαστώ την άποψή τους. Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».
- «Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
- Έκρηξη σε κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος - Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του