The Voice: Το υπονοούμενο του Γιώργου Μαζωνάκη on-air για την αδερφή του
NewsroomΟ Γιώργος Μαζωνάκης άφησε ένα υπονοούμενο σχετικά με την οικογένεια, στο επεισόδιο της Κυριακής (20/10) του «The Voice of Greece» εν μέσω της δικαστικής του διαμάχης με την αδερφή του, Βάσω.
«Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές»
Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο για τα σόγια, αναφερόμενος έμμεσα σε προσωπικές διαφορές που έχει με την αδερφή του, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την εξέλιξη της σχέσης τους.
Όταν μία διαγωνιζόμενη από την Κρήτη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Πριν» της Ματούλας Ζαμάνη, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πως κατάγονται από το ίδιο μέρος, την Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίας παίκτριας με τον Πάνο Μουζουράκη, τέθηκε το θέμα της συγγένειας. Τότε, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρενέβη στην κουβέντα τους και ανέφερε: «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές, να ξέρετε».
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε δύο αγωγές για την υπόθεση με την αδερφή του, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών