Μάρκος Σεφερλής: «Η σάτιρα δεν έχει όρια, η δημοσιογραφία έχει;»
NewsroomΟ Μάρκος Σεφερλής δε σταματάει τις δηλώσεις του και συνεχίζει να βρίσκεται σε κόντρα με πρόσωπα της τηλεόρασης, καθώς δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τα όρια της σάτιρας και της δημοσιογραφίας.
«Ήρεμα ρωτάω»
Όπως δήλωσε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός: «Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ''Η σατίρα έχει όρια;''. 'Οχι, η σάτιρα δεν έχει όρια. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πρόστιμα ούτε πειθαρχικό. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα, μήπως από εδώ και στο εξής οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ''Η δημοσιογραφία έχει όρια;''»
Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραψε: «Ήρεμα ρωτάω!»
Αν και ο Μάρκος Σεφερλής δεν ονομάτισε κάποια εκπομπή ή δημοσιογράφο, δεν αποκλείεται το βίντεο να αφορούσε και στην πρόσφατη παραπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για το ρεπορτάζ με το ακίνητο που έμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- ΠΑΣΟΚ - ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται ο Γιώργος Λαμπράκης που συνελήφθη για το σκάνδαλο
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου