Lifestyle|19.04.2019 08:14

Τα ζώδια της Παρασκευής (19/4)

Newsroom

Κριός

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονά σου αυξάνει την ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις και ίσως προκύψουν γεγονότα ή ανατροπές που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις µε τον/τη σύντροφο ή τους συνεργάτες. Επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις µε χαµηλούς τόνους την παρούσα κατάσταση στην προσωπική και επαγγελµατική ζωή.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού η προσοχή επικεντρώνεται στη δουλειά και τον προγραµµατισµό, αλλά και σε εκκρεµή ζητήµατα που πρέπει να κλείσεις οριστικά. Η επαναστατική και συγκρουσιακή σου διάθεση προκαλεί έντονα προβλήµατα µε πρόσωπα της καθηµερινότητας.

Δίδυµοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να κλείσεις κύκλους και καταστάσεις µε την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, δηµιουργικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Ερχονται στην επιφάνεια µυστικά που εντείνουν τον εκνευρισµό, όµως πρέπει να βρεις τη χρυσή τοµή.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή στα οικογενειακά και επαγγελµατικά που σε απασχολούν έντονα. Η νευρικότητα είναι διάχυτη και οι συγκρούσεις µε οικεία πρόσωπα και ανωτέρους είναι εκρηκτικές και οδηγούν σε αποµάκρυνση και ολοκλήρωση καταστάσεων.

Λέων

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα ΚριούΖυγού σε καλεί να αντιµετωπίσεις θέµατα στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, σε εµπορικές και επικοινωνιακές συµφωνίες, ζητήµατα του εξωτερικού και επαφές µε αυτό. Ηµέρα γεµάτη εντάσεις και ανατροπές και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαµηλούς τόνους.

Παρθένος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή στις υλικές και συναισθηµατικές ανάγκες και καλείσαι να κλείσεις εκκρεµότητες. Η ανασφάλεια που δηµιουργεί η αστάθεια στο εισόδηµά σου εκδηλώνεται και στα προσωπικά, γι’ αυτό δώσε λύσεις απεµπλέκοντας την προσωπική σου αξία.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονά σου µε τον Κριό τονίζει τις σχέσεις, επαγγελµατικές και προσωπικές. Εκνευρισµός και εριστική διάθεση δυναµιτίζουν το κλίµα και οδηγούν στην αποµάκρυνσή σου από σηµαντικά για εσένα µέχρι τώρα πρόσωπα. Ξαφνικές νέες γνωριµίες ίσως υπάρξουν που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει παρελθοντικά ζητήµατα και φορτίζεσαι ψυχολογικά, και θέµατα καθηµερινού προγραµµατισµού και εργασίας που θες να τα κλείσεις ήρεµα. Η νευρικότητα και οι αντιδικίες ίσως είναι έντονες και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα ΚριούΖυγού εγείρει θέµατα µε φίλους, προσωπική ζωή, δηµιουργικές και συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Πάρε αποφάσεις κλείνοντας σπουδαία κεφάλαια µε πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτό γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες που θα σε ξαφνιάσουν, κράτα χαµηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού στρέφει την προσοχή σε επαγγελµατικά-οικογενειακά που λειτουργούν πιεστικά. Θέλεις να βρεις λύσεις κλείνοντας οριστικά καταστάσεις. Εκνευρισµός και αιφνιδιαστικά γεγονότα φέρνουν ανατροπές σε σηµαντικές σχέσεις, κράτα ψυχραιµία και λογική.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού επικεντρώνει κυρίως στο ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές µε το εξωτερικό, σε σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις. Ισως υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που προκαλούν συγκρούσεις, κράτα χαµηλούς τόνους.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον στα οικονοµικά σε σχέση µε τρίτους, σε κληρονοµικά θέµατα και επιχειρηµατικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Οριστικοποίησε εκκρεµότητες, όµως ίσως υπάρξουν ανατροπές, ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές που προκαλούν άγχος

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια