Αντζελα Δημητρίου: Έκανε jogging στο Σικάγο και «έριξε» το TikTok
NewsroomΗ Άντζελα Δημητρίου κατάφερε για άλλη μία φορά να «ρίξει» το διαδίκτυο με το τελευταίο της βίντεο, καθώς αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Σικάγο για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και για αναψυχή.
Το απίστευτο βίντεο
Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια πραγματοποίησε το μακρύ αυτό ταξίδι και μοιράστηκε μάλιστα, ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ανάρτησε ένα σύντομο κλιπ, που δείχνει ότι παρά τις διακοπές της, δεν αφήνει πίσω τις συνήθειές της.
TΣτο βίντεο που δημοσίευσε, η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει τζόκινγκ στην πόλη, φορώντας μία λεοπάρ φόρμα. Συνόδευσε την ανάρτησή της με το τραγούδι της «Πάμε όπου θες καρδιά μου», που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2001.
Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 400 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από μία ημέρα κυκλοφορίας.
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα