Lifestyle|20.04.2019 13:16

Χώρισε η Αντέλ μετα από 7 χρόνια γάμου -Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας (vids&pics)

Newsroom

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Αντέλ με τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι. «Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press για τον χωρισμό του ζευγαριού μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας. 

Ο μυστικός γάμος της Αντέλ

Η 30χρονη Αντέλ Αντκινς και ο 44χρονος επιχειρηματίας και πρώην χρηματιστής, ο οποίος ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση drop4drop που έχει στόχο την άσκηση πιέσεων για την παγκόσμια πρόσβαση στο πόσιμο νερό, είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρώην ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Συνδετικός κρίκος των δύο φαίνεται πως ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης, Ed Sheeran. To πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2011 μετά από ένα ρομαντικό τους ταξίδι στη Φλόριντα. Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στη σχέση τους η Αντέλ ήταν τον Ιανουάριο του 2012, σε ένα blog.

«Αυτό το συναίσθημα όταν ερωτεύεσαι κάποιον είναι το ομορφότερο στον κόσμο. Και είμαι εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα. Προφανώς δεν μπορώ να βιώσω πάλι αυτά τα συναισθήματα γιατί είμαι παντρεμένη πλέον. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», έχει αναφέρει η τραγουδίστρια σε διάρκεια της συναυλίας της, λίγο πριν ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία που έγραψε το 2011, το «Someone Like You».

Τον Φεβρουάριο του 2017, στα βραβεία Grammy, που κέρδισε πέντε βραβεία, όταν ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους ανέφερε τον Σάιμον Κονέκι ως «σύζυγό» της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, παραλαμβάνοντας ένα από τα πέντε βραβεία που απέσπασε για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς, ανέφερε: «Grammys το εκτιμώ! Για τον μάνατζέρ μου, τον σύζυγό μου, τον γιο μου… Είστε ο μόνος λόγος που το κάνω».

Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2016, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, μιλώντας για τον Κονέκι, τον είχε χαρακτηρίσει «τέλειο» και ως την «πιο σοβαρή σχέση που είχα ποτέ».

Ο 7χρονος Άντζελο και η αγάπη της Αντέλ για την LGBT κοινότητα

Όλα αυτά τα χρόνια, η Αντέλ έχει αποδείξει πως δεν της αρέσει η δημοσιότητα καθώς προτιμά να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της. Τον Ιούνιο του 2012, ανακοίνωσε ότι περίμενε παιδί, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και πήρε το όνομα Άντζελο. 

«Ο γιος μου με έχει κάνει πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου... Είμαι πολύ υπερήφανη που τον είχα στην κοιλιά μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους καλύτερους φίλους του, το κορίτσι ή το αγόρι του, τις ταινίες που του αρέσουν. Ό,τι κι αν θελήσει το παιδί μου εγώ θα είμαι κοντά του να το στηρίξω, για μένα δεν θα έχει καμία σημασία», είχε δηλώσει στο περιοδικό «ΤΙΜΕ» η 30χρονη ερμηνεύτρια.  Η Αντέλ είναι εδώ και καιρό ένα είδωλο για την LGBT κοινότητα. Το 2011, είχε περιγράψει στο περιοδικό «Out», πώς οι θαυμαστές της της εξομολογούνταν για τον τρόπο που τους βοήθησε η μουσική της να αποδεχτούν τον εαυτό τους. 

Πριν από μερικές μέρες, η Αντέλ και η Τζένιφερ Λόρενς έκαναν μία εμφάνιση έκπληξη σε διάσημο γκέι μπαρ που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Independent

Οι δύο φίλες ήπιαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν η ψυχή του πάρτι με τους παρευρισκόμενους του νυχτερινού μαγαζιού να τις αποθεώνουν. «Αυτή τη στιγμή διασκεδάζω με την Αντέλ και τη Τζένιφερ Λόρενς. Δεν ξέρω τι να πω», έγραψε ένας από τους θαμώνες στα social media. Στη διάρκεια της νύχτας, η οικοδέσποινα του «Pieces», η drag queen Μπρίτα Φίλτερ, κάλεσε την Αντέλ να ανέβει στη σκηνή, η οποία ανταποκρίθηκε και μόλις είπε «Γεια, ονομάζομαι Αντέλ», το κοινό ξέσπασε σε κραυγές και χειροκροτήματα. 

 

Ο εθισμός στο αλκοόλ

Μεγάλωσε στο Μπρίξτον, από μια έφηβη μάνα που ο πατέρας της ποτέ δεν παντρεύτηκε, αντίθετα, όταν η Αντέλ ήταν 4 ετών, τις παράτησε, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού. Όσο ακόμα βρισκόταν στο σχολείο, έφτιαξε ένα demo με τρία τραγούδια για μια εργασία, το οποίο τελικά πόσταρε και στη σελίδα που είχε στο MySpace. Οι ιθύνοντες της «XL Recordings» επικοινώνησαν μαζί της τον Νοέμβριο του 2006, μόλις τέσσερις μήνες αφότου είχε αποφοιτήσει από τη σχολή, και έτσι υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. Την αμέσως επόμενη χρονιά βραβεύθηκε με Brit Awards «Critics' Choice», ενώ παράλληλα κέρδισε το «BBC Sound of 2008». Οι Spice Girls και η Pink ήταν οι επιρροές που την οδήγησαν στην επιλογή ζωής να γίνει τραγουδίστρια.

Μπορεί πολλοί να τη θεωρούν καλλιτεχνική ιδιοφυΐα και σύγχρονη θεά του πενταγράμμου, η ίδια, όμως, δε δίστασε να παραδεχτεί την αδυναμία της. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, ότι το μεγαλύτερο μέρος του album της, «21», το έγραψε... μεθυσμένη. Παλιότερα, είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ, σε βαθμό που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της. Μάλιστα, σε μια περίπτωση ξέχασε τα λόγια από τα τραγούδια της καθώς ανέβηκε στη σκηνή. Για να μην χάσει την φωνή της έκοψε και το κάπνισμα και το ποτό. 

«Μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι μεθυσμένη, αλλά από όταν έγινα περισσότερο γνωστή, ξυπνούσα το επόμενο πρωί και σκεφτόμουν "Τί στο ... είπα και σε ποιον γ... το είπα;" Μπορώ να το δω ως τρίτος ότι ποτέ δε θα γράψω τόσο καλά τραγούδια όσο αυτά στο (άλμπουμ) «21», αλλά δεν είμαι τόσο επιεικής, όσο ήμουν τότε και δεν έχω το χρόνο να καταρρέω όπως τότε. Ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος όταν έγραφα αυτό το άλμπουμ και μία μεθυσμένη γλώσσα είναι ειλικρινής. Θα έπινα δύο μπουκάλια κρασιού και θα έκανα το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Μετά θα έγραφα τους στίχους και το επόμενο πρωί θα σκεφτόμουν "αυτό είναι αρκετά καλό". Μετά θα έβρισκα τη μελωδία. Αλλά από όταν έκανα το παιδί μου, δεν είμαι τόσο ξένοιαστη όσο ήμουν», έχει δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair. 

χωρισμόςγάμοςΑντέλ