Lifestyle|22.04.2019 13:46

Νατάσα Καλογρίδη: Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έξω από το Εφετείο (pics)

Newsroom

Την πόρτα του εφέτη ειδικού ανακριτή πέρασε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από αστυνομικούς και βγήκε από το ασανσέρ του έβδομου ορόφου του Εφετείου χαμογελαστός κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο. 

Στο πλευρό του βρίσκεται η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν εκτός από τους συνεργάτες και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο καθώς και η σύντροφος του Νατάσα Καλογρίδη.

Η γνωστή ηθοποιός, φορώντας μαύρα γυαλιά, φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση. Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν πριν λίγη ώρα, την βλέπουμε να ανεβαίνει τα σκαλιά του Εφετείου για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της. 

Νατάσα Καλογρίδη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Νατάσα Καλογρίδη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Νατάσα Καλογρίδη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Θυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσσα Καλογρίδη άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις τον Μάρτιο του 2018 και παρά τα όσα γράφτηκαν είναι μαζί. 

Νατάσα Καλογρίδη και Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Φωτογραφία: Papadakis Press)
Νατάσα ΚαλογρίδηΑλέξανδρος ΛυκουρέζοςΕφετείο