Lifestyle|22.04.2019 13:46

Η Μαίρη Λίντα τραγουδά στην πασχαλινή γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών (vid)

Newsroom

Η Μαίρη Λίντα, που φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν παρουσίασε πρόβλημα υγείας, πήρε το μικρόφωνο και έκανε υπάλληλους και φιλοξενούμενους να δακρύσουν με τις ερμηνείες της, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή βρέθηκαν στο Γηροκομείο Αθηνών ο φίλος της Μαίρης Λίντα Γιάννης Μπουρνέλης και μαζί του η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γεράσιμος Λιγνός, η Ελένη Φιλίνη και ο Στέλιος Τζανετής για να γιορτάσουν με τους τροφίμους του ιδρύματος. 

Η 83χρονη τραγουδίστρια έχει αποφασίσει συνειδητά να διαμένει στο Γηροκομείο Αθηνών, έχοντας δηλώσει σχετικά με αυτήν την απόφαση: «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα». 

«Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια», έχει πει. 

ΓηροκομείοΜαίρη Λίντα