Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Eurovision είναι όνειρο ζωής για μένα»
NewsroomΗ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε για την επιθυμία της να συμμετάσχει κάποια στιγμή στη Eurovision, τονίζοντας πόσο σημαντικό θα ήταν κάτι τέτοιο για εκείνη.
«Με τη φετινή Eurovision δεν έχω ασχοληθεί καθόλου»
Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε λόγο για «όνειρο ζωής», ενώ υποστήριξε πως ο μουσικός διαγωνισμός είναι πρώτα από όλα ένα show, στο οποίο η φωνή δεν παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή.
Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε ότι: «Με τη φετινή Eurovision δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Έχω δει τόσα πολλά ονόματα, τόσες πολλές συμμετοχές που κάπου το έχω χάσει όλο αυτό. Η Eurovision είναι ένα show, δεν είναι κάτι που απαραίτητα πρέπει να έχεις την καλύτερη φωνή, είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Και συνήθως βλέπεις ότι αυτοί που ξεχωρίζουν και πάνε και στον τελικό δεν είναι πάντα οι καλύτερες φωνές».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» εξομολογήθηκε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να συμμετάσχει στη Eurovision τονίζοντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο θα ήταν όνειρο ζωής: «Είμαι ανοικτή σε κάθε πρότζεκτ, το οποίο αισθάνομαι ότι μπορώ να εκπροσωπήσω και πάντα το κάνω με πάθος. Σίγουρα είναι όνειρο ζωής η Eurovision, αν σκεφτείς ότι το έχουν κάνει καλλιτέχνες που είναι πολύ σπουδαίοι. Φαντάσου για μένα πόσο σημαντικό θα ήταν»
- Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έστειλε κλήσεις για κακουργήματα και στους 13 βουλευτές της ΝΔ - Τι... πήρε πίσω μετά
- Ντροπή: Γιατρός του ΕΣΥ κομπάζει ότι «τακτοποιεί» αδέσποτα και απειλεί εθελοντές
- Αδέρφια παρίσταναν τους εμίρηδες και ζούσαν στη χλιδή: Πώς έγινε η απάτη των 21 εκατ. δολαρίων