Lifestyle|22.04.2019 15:29

Κατσαΐτη: Aποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Τάμτα στη Eurovision

Φωφώ Μπόνιου

Τι θα φορέσει τελικά η Τάμτα στον διαγωνισμό της Eurovision; Θα βάλει ψηλοτάκουνα ή μήπως θα βγει στη σκηνή ξυπόλυτη; Η επιτυχημένη στυλίστρια, που επιμελείται την εμφάνιση της εκπροσώπου της Κύπρου, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες στο «TV Εθνος».

Ποιοι χρωματισμοί θα επικρατήσουν στην εμφάνιση της Τάμτα;

Αυτό θα το δείτε σύντομα στη σκηνή, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα δείτε... χρωματισμούς!

Θα είναι σέξι η εμφάνισή της;

Η εμφάνιση σε μια σκηνή όπως της Eurovision είναι ένα ολόκληρο concept. Είναι μια συλλογική δουλειά και στη συγκεκριμένη περίπτωση το art direction επιμελείται η Sasha Jean Baptiste με την ομάδα της από τη Σουηδία, που έχουν μεγάλη εμπειρία σε shows αλλά και στη Eurovision ειδικότερα. Στόχος είναι μια εικόνα εντυπωσιακή, μια παρουσία δυναμική σε διεθνή standards με μια fashion αισθητική, θηλυκή και σέξι, με όλα τα στοιχεία στη σωστή αναλογία.

Λόγω του προβλήματος με τη μέση της, η Τάμτα θα αποφύγει να βάλει τακούνια;

Ποια είναι η δική σας πρόταση; Η δική μου προσέγγιση έχει να κάνει πρώτα με την ασφάλειά της! Έχει πολύ ωραίο σώμα και τα πόδια της είναι ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της. Tα ψηλά τακούνια σίγουρα εξυπηρετούν την εικόνα, ειδικά σε ένα τέτοιο stage. Οι τάσεις της μόδας όμως εξυπηρετούν και εμάς αυτήν την περίοδο, και θα χρησιμοποιήσω ό,τι χρειαστεί για να υποστηρίξω την εικόνα, το styling και το look που έχουμε επιλέξει, ακόμη και αν χρειαστεί να εμφανιστεί... ξυπόλυτη!! Που δεν το νομίζω... Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς πρέπει για να είναι χαρούμενη και ήρεμη και να το ευχαριστηθεί.

Έχετε αναλάβει στο παρελθόν την επιμέλεια άλλων τραγουδιστών για το εν λόγω event;

H πρώτη φορά ήταν με την Τάμτα το 2007, που προτάθηκε ως υποψήφια για την Ελλάδα με το «With Love», και με την Ελευθερία Ελευθερίου το 2012, για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση στη Eurovision.

Τάμτα και Αλεξάνδρα Κατσαϊτη (Φωτογραφία: NDP)

Με την Τάμτα συνεργάζεστε αρκετά χρόνια. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν σταρ στον χώρο της;

Η αφοσίωση της, η υπομονή, η σκληρή δουλειά, η αγάπη της για τη μουσική, η μαγική φωνή, το ταλέντο της σε συνδυασμό με το μυαλό, η ευγένεια και η τελειομανία είναι στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν.

Επαγγελματικά τι άλλο κάνετε αυτήν την περίοδο;

Το styling για την Τάμτα στην εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου αυτήν την εποχή. Παράλληλα ασχολούμαι με τη συλλογή μου «alexSANDra on the beach», την plus size σειρά «alex+HYPE» σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ΗΥΡΕ και το «Stylishious», το online shop μου, όπου θα με βρείτε και θα δείτε τα ρούχα, τα μαγιό και τα αξεσουάρ που σχεδιάζω.

EurovisionTV ΈθνοςΤάμταEurovision 2019