Μάνος Πιντζής: «Την περίοδο του διαζυγίου μου ένιωσα καταρρακωμένος συναισθηματικά, πήγα σε ψυχίατρο»
NewsroomΟ Μάνος Πίντζης έδωσε συνέντευξή στην εφημερίδα «On Time» και μίλησε για τη δύσκολη ψυχολογικά περίοδο του διαζυγίου του και το γεγονός ότι δεν είχε καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.
Οι δύσκολες ώρες που βίωσε
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ένιωσε ενοχές για τα παιδιά του όταν αποφάσισε να χωρίσει με την πρώην σύζυγό του: «Μπλεγμένος δεν έχω νιώσει ποτέ. Την περίοδο του διαζυγίου μου ένιωσα καταρρακωμένος συναισθηματικά διότι δεν είναι εύκολο να φύγεις από έναν γάμο και να έχεις δύο παιδιά που σε παρακαλάνε να μείνεις στο σπίτι. Όμως, τα παιδιά δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι μερικά πράγματα στη ζωή δεν βγαίνουν. Καλύτερα να είσαι χώρια, παρά να βιώνεις μία κατάσταση η οποία δεν πάει πουθενά. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα θέματα που διαχειρίστηκα και καταρρακώθηκα. Μου έλειπαν τα παιδιά μου, η καθημερινή επαφή μαζί τους. Πέρασα μεγάλη κατάθλιψη με το διαζύγιο».
Επίσης, ο Μάνος Πίντζης αποκάλυψε ότι κατέφυγε στην ψυχοθεραπεία εκείνη την εποχή. «Πήγα σε ψυχίατρο και μου είπε: "Φύγε, δεν έχεις τίποτα. Είναι φυσιολογικό αυτό που βιώνεις. Θα περάσει σε ένα χρονικό διάστημα και θα φύγει". Κι έτσι έγινε».
- Νέα Δημοκρατία: Τα «καρφιά», οι αιχμές και οι προτάσεις των βουλευτών - Όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης της Κ.Ο.
- Χανταϊός: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό όσων αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο - Στο νοσοκομείο αεροσυνοδός
- Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Νικήστρατο στην Κρήτη - Η στιγμή της έντασης με την αστυνομία
- Το σαφάρι του τρόμου για Αμερικανό εκατομμυριούχο - Σοκαριστικό βίντεο από τη θανάσιμη επίθεση ελέφαντα