Lifestyle|23.04.2019 08:19

Τα ζώδια της Μεγάλης Τρίτης (23/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και η διάθεσή σου είναι ανεβασµένη βλέποντας τα πάντα µε αισιοδοξία. Η επιθυµία να δεις παλιούς φίλους και µακρινούς συγγενείς είναι διάχυτη. Η σύνοδος µε τον ∆ία εντείνει την αισιοδοξία, και θα περάσεις τέλεια. ∆εν συγκεντρώνεσαι στα τετριµµένα, αλλά αυτό σε ξεκουράζει.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και βγαίνει ένταση λόγω ανασφαλειών. ∆ροµολόγησε τα οικονοµικά µε τρίτους, επιχειρηµατικές κινήσεις ή κληρονοµικά µε τον καλύτερο τρόπο, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί µοναδικά. Η σύνοδος µε τον ∆ία ευνοεί κάθε οικονοµική κίνηση που πραγµατοποιείς.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Τοξότη διατηρείς ηρεµία στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς έχεις έντονη την ανασφάλεια της µοναξιάς. Κινείσαι για νέες συνεργασίες διατηρώντας τις ισορροπίες εκεί που πρέπει. Η σύνοδος µε τον ∆ία λειτουργεί άκρως ευεργετικά σε αυτό το επίπεδο, αφού νέες συνεργασίες θα αποδώσουν τα µέγιστα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και η καθηµερινότητα σε απασχολεί, καθώς µαζεύονται υποχρεώσεις και εκδηλώνεται γκρίνια προκαλώντας δυσαρέσκεια σε συναδέλφους. Η σύνοδος µε τον ∆ία σε χαλαρώνει, βλέπεις τα πράγµατα πιο αισιόδοξα καταφέρνοντας να διεκπεραιώσεις άριστα ό,τι ανέλαβες.

Λέων

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και δεν κατεβαίνεις από τα σύννεφα, καθώς το κέφι και η χαρά σε κατακλύζουν. Σηµαντικά είναι για εσένα ο έρωτας και το φλερτ. Η σύνοδος µε τον ∆ία βοηθά να λύσεις ζητήµατα στην ερωτική σου ζωή και να προωθήσεις θέµατα που αφορούν δηµιουργικές σου δραστηριότητες.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήµατα, καθώς η ανάγκη να συµπαρασταθείς και να ακούσεις τους οικείους σου είναι διάχυτη. Ερχεσαι σε επαφή µε τις ρίζες σου. Η σύνοδος µε τον ∆ία καθησυχάζει ανασφάλειες και κυκλοθυµικές τάσεις βρίσκοντας λύσεις στα οικογενειακά θέµατα.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θες έντονα να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Το κοντινό περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκεσαι µαζί τους περνώντας όµορφες στιγµές. Η σύνοδος µε τον ∆ία βοηθά να εξελιχθούν θετικά εµπορικές συµφωνίες, φέρνοντας ευνοϊκές εξελίξεις στο επαγγελµατικό πεδίο.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και τα οικονοµικά έρχονται στο προσκήνιο και σε αγχώνουν. Εκκρεµότητες εντείνουν ανασφάλειες, έχεις όµως την ευκαιρία µε υποµονή και επιµονή να δροµολογήσεις καλύτερα τα έξοδά σου. Η σύνοδος µε τον ∆ία λειτουργεί ευνοϊκά στα οικονοµικά και µπορείς να λύσεις ό,τι σε απασχολεί.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου εκφράζεις στο περιβάλλον σου ανάγκες και θέλω σου. Μην εγκλωβιστείς στον υποκειµενισµό και τον εγωισµό γιατί δηµιουργούνται αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος µε τον ∆ία βοηθά να πραγµατοποιήσεις τους στόχους σου σε νέες συνεργασίες και να πείσεις τους γύρω σου γι’ αυτά που αποζητάς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και η εσωστρέφεια είναι έντονη, καθώς παρελθοντικά τραύµατα έρχονται στο φως και καλείσαι να τα αντιµετωπίσεις. Αυτό σε οδηγεί σε µοναχικότητα. Ασχολήσου µε καθηµερινά πρακτικά ζητήµατα ισορροπώντας τη διάθεσή σου. Η σύνοδος µε τον ∆ία βοηθά να ξεπεράσεις ό,τι σε έχει πληγώσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη και επιθυµείς να βρεθείς µε φίλους, να πεις προτάσεις πρωτοποριακές που θεωρείς ότι έχουν έρεισµα σε αυτούς. Η σύνοδός της µε τον ∆ία σού δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριµίες µέσα από το φιλικό περιβάλλον που βοηθούν να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Τοξότη επικεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις, κάτι που εκτοξεύει άγχος και διάθεση για αντιπαραθέσεις µε σηµαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η σύνοδος µε τον ∆ία δίνει σηµαντικά αποτελέσµατα καθώς νέες γνωριµ ίες ή προτάσεις από τον επαγγελµατικό χώρο αποβαίνουν καθοριστικές για την καριέρα σου.