Lifestyle|26.12.2024 12:31
Φωτεινή Πετρογιάννη: Τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον γιο της - Οι τρυφερές φωτογραφίες
NewsroomΤα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής της φαίνεται να περνάει η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία πριν έναν μήνα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.
Ξεχωριστές στιγμές
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απολαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της, Μιχάλη Ρουμπή και τον ενός μήνα γιο τους.
Εχθές, μάλιστα, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media, όπου φαίνεται να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με το μωράκι της.
«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα! Merry Christmas & Happy 1 month baby! Ελπίζω να περνάτε τις πιο όμορφες μέρες της ζωής σας!» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.`
Διαβάστε ακόμη
- Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
- «Τους έλεγα να πάρουμε ασθενοφόρο και φοβόντουσαν μην μπλέξουν» - Τι κατέθεσε φίλος της Μυρτούς
- Chinamaxxing: Πώς το διαδίκτυο αναδιαμορφώνει θετικά την Κίνα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ
- Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.