Λετίσια Ράιτ: Από τον «Μαύρο Πάνθηρα» στο «Έγκλημα στον Νείλο»
NewsroomΗ Βρετανίδα ηθοποιός, Λετίσια Ράιτ (Letitia Wright) εντάχθηκε στο καστ νέας ταινίας βασισμένης στο αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «Έγκλημα στον Νείλο» με συμπρωταγωνιστές τους Κένεθ Μπράνα, Γκαλ Γκαντότ και Άρμι Χάμερ. Ο Κένεθ Μπράνα θα είναι και πάλι σκηνοθέτης της ταινίας, όπως και στο «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» (βασισμένο επίσης στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι) και θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρώ.
Η 25χρονη ηθοποιός, Λετίσια Ράιτ έγινε διάσημη από τη συμμετοχή στις ταινίες της Marvel «Black Panther» (Μαύρος Πάνθηρας) και Avengers: Infinity War. Σύμφωνα με το THR, η Βρετανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τη Ροζαλί Ότερμπουρν, βασική ύποπτη της ιστορίας, στην οποία ο Βέλγος ντετέκτιβ καλείται να διαλευκάνει μέσα σε ένα ποταμόπλοιο που κάνει κρουαζιέρα στον Νείλο τη δολοφονία μιας νεαρής κληρονόμου.
Τον ρόλο ενσάρκωσε η Ολίβια Χάσεϊ στην πρώτη ταινία του 1978 με πρωταγωνιστές τους Μία Φάροου και Πίτερ Ουστίνοφ. Η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» θα αρχίσει να γυρίζεται στο τέλος Σεπτεμβρίου. Θα είναι το πρώτο εκτός Marvel κινηματογραφικό έργο, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η Λετίσια Ράιτ.
- Προαναγγελία χερσαίας εισβολής; Γιατί οι ΗΠΑ σφυροκοπούν πολιτικές υποδομές του Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Πολάκης για την προεδρία της ΚΟ - Η δήλωσή του
- Στην Ελλάδα εκδίδεται ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Βρετανού τουρίστα στη Ζάκυνθο
- Ανατροπή στην αρχαιολογία: Ο «Σαμάνος» της Εποχής του Χαλκού ήταν τελικά γυναίκα και μεταλλουργός