Lifestyle|23.04.2019 17:23

Παντρεύεται για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Αυτή είναι η σύντροφός του (vid)

Newsroom

Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός παρουσιαστής πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Καρβέλα, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. 

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γιος του Σπυρίδωνος και της Αντωνίας, το γένος Αγιοπετρίτου και η Ελένη Καρβέλα, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Αγλαΐας, το γένος Γαλανοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νάξο Κυκλάδων», γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου τους. Οι δημοσιογράφοι Χρήστος

Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός παρουσιαστής πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Καρβέλα, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. 

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γιος του Σπυρίδωνος και της Αντωνίας, το γένος Αγιοπετρίτου και η Ελένη Καρβέλα, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Αγλαΐας, το γένος Γαλανοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νάξο Κυκλάδων», γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου τους. Οι δημοσιογράφοι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος μέσα από την εκπομπή τους στο ΣΚΑΙ, «Οι Αταίριαστοι», δημοσιοποίησαν την είδηση. 

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα πλατό του ΣΚΑΪ και γρήγορα ήρθε πολύ κοντά. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό σέξι κορίτσι».

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο, το Κυκλαδίτικο νησί όπου ο δημοσιογράφος μαζί με τον σκηνοθέτη αδερφό του Δημήτρη διατηρούν ξενοδοχειακή μονάδα.

T

Ο γάμος με την Τζίνα Μοσχολιού και το «βελούδινο» διαζύγιο

Ήταν στις αρχές του 2015 και μετά από μόλις πέντε μήνες γάμου, όταν έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού πήραν την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το διαζύγιο του παρουσιαστή και της ραδιοφωνικής παραγωγού ήταν συναινετικό. Αμφότεροι είχαν δικηγόρο τον Βασίλη Καπερνάρο και συμφώνησαν ο γάμος να λυθεί με «βελούδινο» τρόπο.

Θυμίζουμε πως λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Τζίνα Μοσχολιού, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφασίζει να κάνει στην εκλεκτή της καρδιάς του την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου. Χωρίς να την ενημερώσει ποτέ καταχωρεί στην εφημερίδα «Εστία» την αναγγελία του γάμου τους, της τηλεφωνεί και της λέει: «Μόλις σήμερα έκανα την αναγγελία του γάμου μας. Έχεις διορία έξι μηνών για να μου απαντήσεις!».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Τζίνα Μοσχολιού

Η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός δέχεται αμέσως την πρόταση και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Δροσιάς. Στον γάμο παρευρίσκονται κάποιοι συγγενείς και ελάχιστοι καλοί φίλοι.

«Είναι λογικό να με ξέρουν ως πρώην του Κωνσταντίνου Μπογδάνου γιατί οι δουλειές που έκανα δεν είχαν αυτή τη δημοσιότητα. Δεν χρειάζεται να καταλάβετε γιατί χωρίσαμε. Εντάξει, ο γάμος ήταν όπως τα πυροτεχνήματα που σκάνε. Ήταν μια τρέλα που τη στιγμή που έγινε ήταν ωραία, μετά έπαψε να είναι ωραία, έφυγε αυτή η τρέλα, τελείωσε», είχε δηλώσει η Τζίνα Μοσχολιού στην εκπομπή «Ooh la la».

 

δ

Ελένη ΚαρβέλαγάμοςΚωνσταντίνος Μπογδάνος