Θύμα διάρρηξης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Επαθα σοκ, ήμουνα μόνη μου, μέσα στο μπάνιο»
NewsroomΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης, περιγράφοντας την εμπειρία ως σοκαριστική αλλά και διδακτική. Όπως ανέφερε, βρισκόταν μόνη της στο μπάνιο όταν άκουσε θόρυβο από συρτάρια. Ανοίγοντας την πόρτα, συνειδητοποίησε ότι ο ληστής βρισκόταν στο σπίτι, σε απόσταση μόλις 10 εκατοστών από την ίδια.
Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, έχοντας κλέψει τσάντες, πορτοφόλια και συρτάρια. Παρότι η εμπειρία ήταν τραυματική, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην εστιάσει στο αρνητικό γεγονός. «Δεν ήθελα να μένω στην αρνητική δόνηση. Μετουσίωσα το σοκ και επέλεξα να συνεχίσω τη μέρα μου κανονικά» δήλωσε, εξηγώντας πως έφυγε αμέσως για να παίξει beach volley, όπως είχε προγραμματίσει.
Η ίδια σημείωσε ότι η θετική στάση ήταν καθοριστική για να ξεπεράσει το περιστατικό, καταλήγοντας πως «δεν πρέπει ν' αφήνουμε τα αρνητικά γεγονότα να μας κυριεύουν».
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας