Γιώργος Γεροντιδάκης: «Αν βρεθώ με έναν ηθοποιό του εξωτερικού και παίξω μαζί του, δεν θα μου φανεί παράξενο»
NewsroomO Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και ,με αφορμή τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel, μίλησε για τη φετινή του συνεργασία αλλά και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.
Οι επιλογές στην υποκριτική
Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας αρχικά για την πορεία του στο χώρο ανέφερε αρχικά: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνεργαζόμουν με όλους αυτούς τους τεράστιους καλλιτέχνες που έβλεπα από παιδάκι, οπότε το έχω απομυθοποιήσει αυτό. Αν δηλαδή βρεθώ με έναν ηθοποιό του εξωτερικού και παίξω μαζί του, δεν θα μου φανεί παράξενο».
Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Προσπαθώ να είμαι υγιής, να έχω τους ανθρώπους που θέλω στη ζωή μου, να είμαι ισορροπημένος και οι στόχοι μου για τη δουλειά έρχονται τελευταίοι – με την έννοια ότι αν έχω μια ισορροπημένη ζωή, θα έχω την ηρεμία να επιλέξω τις δουλειές που θα με πάνε ένα βήμα παραπάνω. Οι επιλογές που έχω κάνει, είτε στη ζωή μου είτε στη δουλειά μου, έχουν γίνει κατόπιν πολλής σκέψης. Δεν είναι πράγματα της στιγμής και του τώρα…».
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία