Μπέσσυ Αργυράκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Επέστρεψε στο σπίτι της
NewsroomΕπέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά της η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας την περασμένη Παρασκευή (3/1/25) και παρέμεινε εκεί για μερικά 24ωρα.
Ευδιάθετη και ήρεμη
Στα βίντεο που δημοσιοποίησε στο Instagram η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται να κόβει τη βασιλόπιτα και να περνάει ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά της, μετά την περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.
Τις αναρτήσεις έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εβελίνα Νικόλιζα, βάζοντας τέλος στην ανησυχία που προκλήθηκε για τη μητέρα της, η οποία δε φαίνεται να χάνει λεπτό τι χαμόγελο της και την αίσθηση του χιούμορ της.
Η κόρη της δεν είχε φύγει στιγμή από δίπλα της και όπως όλα δείχνουν τα δύσκολα πέρασαν, με την τραγουδίστρια να αναρρώνει στο σπίτι πια.
- Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
- Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple