Lifestyle|24.04.2019 08:17

Τα ζώδια της Μεγάλης Τετάρτης (24/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι σε υποχρεώσεις στην καριέρα σου που σε αγχώνουν, όµως δίνουν ευκαιρία να δείξεις την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν και να επιτύχεις την προσωπική σου εξέλιξη. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στο ζώδιό σου φέρνει έντονη νευρικότητα.

Ταύρος

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και σηµατοδοτεί την εκτόξευση της θετικότητας και της ανάγκης για διασκέδαση που νιώθεις. Ασχολήσου µε σπουδές ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις µε την παρέα σου.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ο εκνευρισµός εντείνεται, καθώς φοβίες και απωθηµένα έρχονται στην επιφάνεια και δύσκολα τα διαχειρίζεσαι. Προσανατολίζεσαι σε οικονοµικά θέµατα σε σχέση µε τρίτους. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό φέρνει παρεξηγήσεις λόγω της νευρικότητάς σου και ίσως ειπωθούν λόγια.

Καρκίνος

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και φέρνει ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς η ανασφάλεια και ο φόβος της µοναχικότητας σε κατακλύζουν. Το βράδυ το τετράγωνο του Ερµή στον Κριό εκτοξεύει τον εκνευρισµό και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις µε συνεργάτες που µόνο εµπόδια φέρνουν.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η καθηµερινότητα επιβαρύνεται µε πολλά, όπως οι εργασιακές υποχρεώσεις. Το άγχος αυξάνεται, η επικριτικότητα για τους γύρω σου επίσης. Μετρίασε τα συναισθήµατα για να µην υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό ενισχύει τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω, οπότε ασχολήσου µε τον/τη σύντροφό σου, διασκέδασε, απόλαυσε κάθε στιγµή. Το κέφι και η παιδικότητα είναι κυρίαρχα και γίνονται άµεσα αντιληπτά στο περιβάλλον σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό σε κάνει καυστικό, νευρικό και απότοµο στη συµπεριφορά.

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς στο οικογενειακό περιβάλλον είναι διάχυτη. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυµία. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό δηµιουργεί έντονες παρεξηγήσεις λόγω του εκνευρισµού που σε χαρακτηρίζει µε την οικογένεια και το ταίρι σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και η διάθεση να επικοινωνήσεις µε κοντινά πρόσωπα είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό θες να τους συναντήσεις και να συζητήσεις µαζί τους χαλαρώνοντας. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό εντείνει τον εκνευρισµό και ίσως προκληθούν θέµατα σε συζητήσεις µε το στενό περιβάλλον.

Τοξότης

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω, οπότε διευθέτησε οικονοµικές εκκρεµότητες που φέρνουν ανασφάλεια. Ανάλογη είναι και η συναισθηµατική ανασφάλεια. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό ανεβάζει τη νευρικότητα και έρχεσαι σε αντιπαράθεση µε τον/τη σύντροφο σου, καθώς δείχνεις αδιαλλαξία και εγωισµό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και εκδηλώνεις προσωπικές ανάγκες προκαλώντας τους γύρω σου να σε προσέξουν και να σε ικανοποιήσουν. Σηµαντικές οι κινήσεις για νέες συνεργασίες. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό αυξάνει την ένταση και τα νεύρα και ίσως συγκρουστείς µε συνεργάτες ή την οικογένεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και παρελθοντικά τραύµατα έρχονται στο φως, κάτι που σε κλείνει στον εαυτό σου και σε κάνει µοναχικό/ή. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον Ερµή στον Κριό ενισχύει την αρνητική διάθεση και ίσως αντιπαρατεθείς µε πρόσωπα της καθηµερινότητάς σου λόγω της οξυθυµίας σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και έχεις ανάγκη να βρεθείς µε φίλους, να συζητήσεις και να διασκεδάσεις µαζί τους. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές και ίσως βρεις στήριξη µέσα από το φιλικό περιβάλλον. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ερµή στον Κριό εντείνει την εριστική διάθεση, την απαξιωτική στάση και την αδιαλλαξία.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια