Δημήτρης Κίτσος: «Ενοχλούμαι από τον εθισμό που μπορεί να έχω με τα social media, είναι επικίνδυνο»
NewsroomΟ Δημήτρης Κίτσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τη σχέση του με τη φύση, τα social media και την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και χρόνια.
«Η επαφή μου με τη φύση με γαληνεύει. Πρόσφατα πήγα στα Καλάβρυτα και ένιωσα ότι απαλλάχτηκα από το άγχος που έχω στην Αθήνα. Παρόλα αυτά, μου αρέσει και το κέντρο της πόλης» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα social media, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε: «Ενοχλούμαι από τον εθισμό που μπορεί να έχω. Και με πιέζει και μία manager που έχω να γίνω πιο δραστήριος. Δυσκολεύομαι. Θεωρώ πως είναι μία επικίνδυνη μορφή εθισμού και αυτή. Επειδή μπορείς να πάρεις αποδοχή, μπαίνεις σ' ένα παιχνίδι που κοιτάς να καταλάβεις ποιος είσαι από εξωγενείς παράγοντες».
Αναφερόμενος στην ψυχοθεραπεία, ο Δήμητρης Κίτσος τόνισε: «Οι άντρες δεν κάνουν συχνά ψυχοθεραπεία. Υπάρχει στίγμα. Υπάρχει πολύς φόβος. Νομίζει ο άλλος, ότι αν θα πάει στην ψυχοθεραπεία, θα αντιμετωπίσει πάρα πολύ δύσκολα πράγματα. Και εγώ τον έχω αυτόν τον φόβο. Αλλά παλεύω χρόνια να ξεπεράσω αυτούς τους φόβους».
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»