Κώστας Τουρνάς: «Πεισματάρα θαυμάστρια κατάφερε να μπει στην οικογένεια και να μας μπερδέψει»
NewsroomΟ Κώστας Τουρνάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του ONE Channel μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά της επιτυχίας και της συνεπαγόμενης φήμης που απέκτησε.
«Όσο κολακευτικό και αν είναι, είναι και εκφοβιστικό την ίδια ώρα»
Ο γνωστός τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα, περιέγραψε ένα περιστατικό όπου μια θαυμάστρια του κατάφερε να διεισδύσει μέσα στην οικογένειά του και να φέρει αναστάτωση.
Αναλυτικά, περιέγραψε: «Ανάμεσα στους ανθρώπους υπάρχουν άνθρωποι που είναι νευρικοί κι αγχωτικοί κι άλλοι είναι πεισματάρηδες. Υπήρξε πεισματάρα και με πλάγιους τρόπους θαυμάστρια, η οποία έφτασε και μπήκε στην οικογένεια και μας μπέρδεψε, μας έκανε κτλ. Χωρίς να είναι δηλωμένο ότι κάτι θέλει, ότι θέλει να με πλησιάσει και έκανε πολλά πράγματα. Ήταν πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Έφτασε στο σημείο να επηρεάσει τον πατέρα μου με δυσάρεστο τρόπο. Έγιναν τέτοια πράγματα, όχι συχνά, αλλά υπάρχουν κι αυτά».
«Οι γονείς μου γεύτηκαν διάφορα από όλα αυτά. Όταν σου έχουν συμβεί αυτά που έχουν συμβεί σε εμένα, μόνο ευγνώμων μπορείς να είσαι. Όταν, όμως, το βιώνεις, ζεις το δύσκολο. Εκείνη την ώρα δεν έχει την ίδια αξία, όσο όταν το δεις μετά. Η μάνα μου πάντα χαιρόταν στα καλά και στα άσχημα και ο πατέρας μου επίσης», συνέχισε ο Κώστας Τουρνάς.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη χαρά που παίρνει όταν ο κόσμος τον συναναστρέφεται στον δρόμο σαν να τον ξέρει. Ωστόσο, δεν δίστασε να θίξει και τις τρομακτικές πτυχές του ακραίου θαυμασμού. «Έχει καλά και έχει και άσχημα και αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα. Εισπράττω μια αποδοχή και μια εκτίμηση από απίστευτες πηγές, ανθρώπους που περπατούν στον δρόμο και σου λένε "γεια σου Κωστάκη!", λες και σε ξέρουν 50 χρόνια. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Θυμάμαι σε συναυλίες ότι ήταν ικανοί να σου σκίσουν το πουκάμισο, να σου τραβήξουν τα μαλλιά, να σου πάρουν κάτι για να έχουν από εσένα. Όσο κολακευτικό και αν είναι, είναι και εκφοβιστικό την ίδια ώρα. Από εκεί ξεκίνησαν που τα βλέπαμε στη Δύση, Αγγλία, Αμερική, η προστασία, οι μπράβοι, η φύλαξη».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!