Lifestyle|24.04.2019 15:34

Πάολα: «Ορκίζομαι ότι δεν είμαι τσιγγάνα» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Μ. Τρίτης, η Πάολα βρέθηκε καλεσμένη στην μουσική εκπομπή «Βινύλιο» στον ΣΚΑΙ, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Με τις ιδιαίτερες φωνητικές της ικανότητες και τις παθιασμένες, γεμάτες ψυχή, ερμηνείες της, η Πάολα, που σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι από την Panik Platinum, χάρισε μία ανατρεπτική και ατμοσφαιρική βραδιά, τραγουδώντας, ζωντανά και ακουστικά, αγαπημένα κομμάτια, όπως τα «Αύγουστος», «Φεύγω», «Τυφλές ελπίδες» και «Ήτανε μια φορά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε, για την οικογένειά της, το χωριό της, τη μητρότητα, τον χαμό του πατέρα της, τη θρησκεία, τον Παντελή Παντελίδη, τον ρατσισμό, την αγάπη και τον έρωτα, και την αβίαστη και ενεργή αντίστασή της απέναντι σε κάθε τι κακοπροαίρετο.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε», ανέφερε αρχικά η αντισυμβατική τραγουδίστρια. 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη και η οικογένεια της δέχθηκαν ρατσιστικά σχόλια νομίζοντας αρκετοί πως είναι αθίγγανοι. «Τώρα τα λέμε απλά, αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει, αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της. Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν», τόνισε η ίδια. 

«Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια», συμπλήρωσε στην εκπομπή «Βινύλιο».

Πιο συγκεκριμένα, το 2005, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει: «Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα». 

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν πήρε δώρο από τον Αντώνη την ηχογράφηση του «Δημοσθένους Λέξις», από την παρουσία της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για τον Διονύση Σαββόπουλο, σε βινύλιο αλλά και τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας καθώς και το μήνυμά τους.

Συγκλόνισε με τις ερμηνείες της, ενώ το συναίσθημα κορυφώθηκε σε μία αναπάντεχη έκπληξη για την ίδια και τους τηλεθεατές με το απόλυτο ίνδαλμά της, τη Νάντια Κομανέτσι, να της στέλνει προσωπικό χαιρετισμό σε βίντεο, και την Πάολα να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Πάολαβινύλιο