Lifestyle|24.04.2019 16:25

Η πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη νοσηλεία στο ψυχιατρείο (vid)

Newsroom

H τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε τη «μεγάλη» απόφαση να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και τα ξένα media δημοσιοποίησαν την περιπέτεια της ποπ σταρ, που παλεύει με θέματα ψυχικής υγείας εδώ και χρόνια. 

Ένα περίπου μήνα μετά. η Μπρίτνεϊ βγήκε από την κλινική για να περάσει με τα παιδιά της τις διακοπές του Πάσχα. Ο σύντροφός της, Σαμ, με τον οποίο σπάνια φωτογραφίζεται δημοσίως, βρέθηκε εκεί για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαβεβαιώνει τους διαδικτυακούς φίλους της ότι είναι καλά και συνεχίζει να αναζητά βοήθεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Γεια σας παιδιά, απλά θέλω να πω τα νέα μου σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για μένα. Όλα καλά, η οικογένειά μου περνάει πολύ στρες τον τελευταίο καιρό, και απλά χρειαζόμουν χρόνο να το αντιμετωπίσω. Αλλά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω πολύ σύντομα», γράφει στη λεζάντα του βίντεο. Ενώ λίγο πιο κάτω στην ανάρτησή της κάνει λόγο για φήμες που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, για απειλές θανάτου κατά της ίδιας και της οικογένειάς της και για ψεύτικα email. 

T

Θυμίζουμε ότι η Μπρίτνεϊ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και το 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρςinstagram