Βάσω Καζαντζίδη: Το μήνυμα για την απώλεια της Καίτης Γκρέυ - «Πιστεύω ότι με τον Στέλιο θα συναντηθούν και θα τα πούνε»
NewsroomΗ τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια της Καίτης Γκρέυ με την οποία ο αείμνηστος λαϊκός τραγουδιστής ήταν αρραβωνιασμένος για 5 χρόνια.
«Καλό της ταξίδι»
Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (20/01) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δήλωσε: «Καλό παράδεισο να έχει εκεί που πάει, και πιστεύω ότι με τον Στέλιο να συναντηθούν και να τα πούνε από κοντά, τώρα πια…».
Για τον τραγουδιστή και τη σχέση τους, ανέφερε: «Ήταν αρκετά χρόνια μαζί, ήταν μαζί, ήταν σύντροφοι. Είδε εγγόνια, είδε δισέγγονα, πρέπει να ήταν πολύ ευτυχισμένη. Καλό της ταξίδι»
- Η Άγκυρα ντύνει τις διεκδικήσεις της με «θαλάσσια πάρκα» - Νέο μέτωπο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Πέθανε ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Τσουκαλάς - Η πορεία και η παρακαταθήκη του
- Hellenic Train: Πρόστιμα 120.000 ευρώ από τη ΡΑΣ για παραβάσεις στη συντήρηση των τρένων
- Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Το τρομερό «αντίο» του Τάισον