Βάσω Καζαντζίδη: Το μήνυμα για την απώλεια της Καίτης Γκρέυ - «Πιστεύω ότι με τον Στέλιο θα συναντηθούν και θα τα πούνε»
NewsroomΗ τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια της Καίτης Γκρέυ με την οποία ο αείμνηστος λαϊκός τραγουδιστής ήταν αρραβωνιασμένος για 5 χρόνια.
«Καλό της ταξίδι»
Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (20/01) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δήλωσε: «Καλό παράδεισο να έχει εκεί που πάει, και πιστεύω ότι με τον Στέλιο να συναντηθούν και να τα πούνε από κοντά, τώρα πια…».
Για τον τραγουδιστή και τη σχέση τους, ανέφερε: «Ήταν αρκετά χρόνια μαζί, ήταν μαζί, ήταν σύντροφοι. Είδε εγγόνια, είδε δισέγγονα, πρέπει να ήταν πολύ ευτυχισμένη. Καλό της ταξίδι»
- Τα πόθεν έσχες των πολιτικών: Ο αρχηγός κόμματος με το μεγαλύτερο εισόδημα, τα δάνεια και τα ακίνητα
- «Βγάλτε τον σταυρό, προκαλείται ραδιενέργεια»: Ντοκουμέντο με δήθεν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ να εξαπατά ηλικιωμένη
- Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί - Ο «πλουσιότερος» και ο «φτωχότερος»
- «Ήταν ένα τέρας, μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» λένε τα παιδιά της «μυστικής οικογένειας» του Μάικλ Τζάκσον