Lifestyle|25.04.2019 08:23

Τα ζώδια της Μεγάλης Πέμπτης (25/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σε επαγγελµατικές υποχρεώσεις που προέκυψαν και τις διεκπεραιώνεις µε τον καλύτερο τρόπο. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο ενισχύει κατήφεια και άγχος λόγω υποχρεώσεων.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αισιοδοξία στα ύψη, καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν σε σταµατάει να πετύχεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Το εξάγωνό της µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει διαίσθηση και καλή διάθεση. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο φέρνει κατήφεια ή άγχος για στόχους σε επίπεδο σπουδών.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η νευρικότητα είναι έντονη. Οικονοµικά έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τη διαίσθηση στα οικονοµικά. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο δηµιουργεί εσωστρέφεια, κατήφεια και απαισιοδοξία για πιθανές συναλλαγές.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε ενδιαφέρει η ισορροπία των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς δεν επιθυµείς αντιδικίες µε το ταίρι ή µε συνεργάτες. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δηµιουργεί ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική ζωή. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια και την κακοκεφιά.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η καθηµερινή ένταση καλά κρατεί καθώς ευθύνες και αγγαρείες πιέζουν φέρνοντας άγχος. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθησή σου. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο ενισχύει το άγχος λόγω ευθυνών που θεωρείς ότι ο χρόνος δεν αρκεί για να διεκπεραιωθούν.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα περάσεις µοναδικά διασκεδάζοντας µε παρέα και ερωτοτροπώντας µε τον/τη σύντροφο. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον συναισθηµατισµό και τις δηµιουργικές δράσεις. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο βαραίνει το κλίµα στα προσωπικά.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς µε την οικογένεια γίνεται έντονη. Πρόσεχε την κυκλοθυµία. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει διαίσθηση και καλή διάθεση στα οικογενειακά. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο αλλάζει τη διάθεση και αποµονώνεσαι λόγω κατήφειας και απογοήτευσης.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη. Ελα σε επαφή µε το κοντινό περιβάλλον για ευχάριστες στιγµές. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε εφοδιάζει µε διαίσθηση στα επαγγελµατικά που σε βγάζει κερδισµένο. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο περιορίζει τη διάθεση για διασκέδαση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε απασχολούν τα οικονοµικά. Κτητικότητα και αδιαλλαξία επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση στα οικονοµικά, αλλά µην αφήσεις το συναίσθηµα γιατί θα χάσεις. Το βράδυ η σύνοδός µε τον Κρόνο βγάζει ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε συναισθηµατικές ανάγκες, εγείροντας εγωκεντρισµό και προβλήµατα. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει θετικά το κλίµα. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο φέρνει µοναχικότητα, καθώς επαγγελµατικές ευθύνες σε πιέζουν.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η εσωστρέφεια κυριαρχεί, καθώς σε απασχολούν παρελθοντικά ζητήµατα και οδηγείσαι στη µοναχικότητα. Η καθηµερινότητα σε ισορροπεί. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον συναισθηµατισµό. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο εντείνει απογοήτευση, κατήφεια, µοναχικότητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε οµαδικές προσπάθειες. Οι φίλοι παίζουν σηµαντικό ρόλο. Το εξάγωνο µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου λειτουργεί ενισχυτικά για τη διαίσθησή σου. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Κρόνο φέρνει απογοήτευση από συµπεριφορές φίλων, διαχειρίσου µε ψυχραιµία την κατάσταση.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις