Lady Gaga: Απαντά πρώτη φορά για τις κακές κριτικές του Joker - «Στους ανθρώπους δεν αρέσουν όλα τα πράγματα»
NewsroomΗ πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός πλέον Lady Gaga παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό ELLE και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αρνητική υποδοχή του «Joker: Folie a Deux» από κοινό και κριτικούς.
«Είναι τόσο απλό»
Στο σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του 2019, η Gaga υποδύθηκε τη Χάρλεϊ Κουίν στο πλευρό του Τζόκερ του Χοακίν Φίνιξ. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο και την επίσημη κυκλοφορία στις αίθουσες τον Οκτώβριο, το «Joker: Folie a Deux» γνώρισε την πλήρη κριτική και εμπορική αποτυχία.
Παρά τις υψηλές προσδοκίες, η ταινία δέχτηκε αρνητικές κριτικές και συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων για τα Χρυσά Βατόμουρα 2025, τα βραβεία που απονέμονται στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.
«Στους ανθρώπους δεν αρέσουν όλα τα πράγματα. Είναι τόσο απλό», ανέφερε η Gaga. «Και νομίζω ότι για να είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να είσαι πρόθυμος να δεχτείς ότι κάποιες φορές το έργο σου δεν θα αρέσει. Συνεχίζεις, ακόμα κι αν κάτι δεν συνδέθηκε με το κοινό με τον τρόπο που ήθελες», συμπλήρωσε.
Η σταρ, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Mayhem» στις 7 Μαρτίου και να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σεζόν της σειράς του Τιμ Μπάρτον «Wednesday», πρόσθεσε ότι «όταν ο φόβος της αποτυχίας εισβάλει στη ζωή σου, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το ελέγξεις. Είναι μέρος του χάους».
Το «Joker: Folie a Deux» είναι πλέον διαθέσιμο σε πλατφόρμα streaming, σύμφωνα με το People.
- Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
- Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
- Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
- Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική