Lifestyle|25.04.2019 17:41

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βίντεο αφιερωμένο σε όσους την είπαν «χοντρή» στο ψυχιατρείο (vid)

Newsroom

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στους θαυμαστές της μέσω του προφίλ της στο Instagram για να διαψεύσει τις φήμες για την ψυχική της υγεία και τη σωματική της κατάπτωση. «Όλα πάνε καλά», έγραψε στους 22 εκατομμύρια ακολούθους της και ανήρτησε ένα βίντεο με το οποίο βγάζει ψεύτες όσους ισχυρίστηκαν ότι βγήκε από το ψυχιατρείο καταπονημένη και με επιπλέον κιλά.

«Γεια! σε όλους. Ήθελα απλά να διαβεβαιώσω όσους από εσάς ανησυχούν για εμένα», εξήγησε η 37χρονη τραγουδίστρια σε σύντομο βίντεο που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η οικογένειά μου πέρασε πολύ άγχος και αγωνία πρόσφατα, συνεπώς χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα ... Η κατάστασή μου είναι ιδιαίτερη αλλά ορκίζομαι ότι κάνω ό,τι το καλύτερο επί του παρόντος», γράφει η τραγουδίστρια χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στις φήμες για την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Το πιο πρόσφατο βίντεο δείχνει την ποπ σταρ να κάνει γυμναστική και να χορεύει, ενώ η ίδια αποκαλύπτει ότι αδυνάτισε αρκετά κατά την παραμονή της στην κλινική ψυχικής υγείας.

T

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη με τη θέλησή της σε ψυχιατρική κλινική, καθώς αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή. Στις αρχές Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει την ακύρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα της.

Πριν από 11 χρόνια, η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα, με την εισαγωγή της σε ψυχιατρική μονάδα, όταν ξύρισε γουλί τα μαλλιά της και επιτέθηκε σε παπαράτσι.

Μπρίτνεϊ Σπίαρςψυχιατρείοψυχιατρική κλινική