Τέλος στον γάμο τους βάζουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης
NewsroomΜετά από εβδομάδες φημολογίας και συζητήσεων στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώθηκε ότι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να χωρίσουν, βάζοντας τέλος στον γάμο τους, ο οποίος διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια.
Η αποκάλυψη έγινε από τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν πως η απόφαση ελήφθη από κοινού και σε ήρεμο κλίμα, χωρίς εντάσεις ή διαμάχες. Παρά το τέλος της σχέσης τους, οι δύο διατηρούν φιλικές σχέσεις και αναμένεται να καταθέσουν την αίτηση διαζυγίου τις επόμενες ημέρες.
Ο γάμος τους είχε τελεστεί τον Σεπτέμβριο του 2022, στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, σε μια παραμυθένια τελετή με 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Αν και η σχέση τους ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, φαίνεται πως η καθημερινότητα και οι διαφορετικές προτεραιότητες τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον πολιτισμένο τρόπο διαχείρισης του διαζυγίου.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)