Μαίρη Βιδάλη: Το σπαρακτικό αντίο στον Πάνο Τουλιάτο - «Σε περιμένει ο Κάρολός μου»
NewsroomΟ Πάνος Τουλιάτος έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας με το θάνατο του να βυθίζει σε βαθιά θλίψη την οικογένεια, τους φίλους αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
«Αντίο πιστέ μου φίλε»
Η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη – που πρόσφατα έχασε τον γιο της Κάρολο - θέλησε να πει το δικό της ξεχωριστό αντίο στον ηθοποιό συγκινώντας με τα τρυφερά της λόγια αναρτώντας μία κοινή τους επαγγελματική φωτογραφία από το παρελθόν.
«Πάνος Τουλιάτος, κατέβηκε από την σκηνή της ζωής! Αντίο πιστέ μου φίλε! Πόσες παραστάσεις πόσα ταξίδια!!! Ελλάδα, Καναδά, Αγίους Τόπους. Εκεί σε περιμένει ο Χρήστος και η Έλενα. Ακόμα ο καλός σου φίλος Γιάννης Λαμπρόπουλος που έφυγε λίγο πριν από σένα και η Ευτυχία μας. Σε περιμένει και ο Κάρολος μου που μαζί «βαφτιστήκαμε» στον Ιορδάνη τότε. Καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βιδάλη στην ανάρτηση της για το χαμό του ηθοποιού.
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια