Lifestyle|26.04.2019 12:28

Κώστας Ευριπιώτης: Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα - Τα νέα από το νοσοκομείο

Newsroom

Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να βιώνει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, όπου νοσηλεύεται από τα μέσα Φεβρουαρίου. Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πλέον όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso γνωστοί και φίλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του και να του αφήσουν εικόνες, κομποσκοίνια και σταυρουδάκια λόγω των ημερών.  

Στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους, το οποίο είναι δώρο από τα παιδιά του για να τον φυλάει. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του και τον κοινώνησε σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso. Ο ηθοποιός, που επί 30 χρόνια έφτιαχνε το κέφι τον κόσμο χαρίζοντας άπλετο γέλιο, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Στο πλευρό του σταθερά βρίσκονται οι δύο γιοί του, η πρώην σύζυγός του και καλοί φίλοι της οικογένειας. 

«Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη για λογαριασμό της «Realnews», στο πλάι του ηθοποιού σε καθημερινή βάση βρίσκεται η αγαπημένη του Λίλιαν, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία. «Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση. Έχει ενοχληθεί πάντως που πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τη «σύζυγό» του Βάλια Κωστοπούλου-Ευριπιώτη, με την οποία έχει χωρίσει πολλά χρόνια... Έχουν χωρίσει από το 2009 κι εκείνη έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ ο Κώστας είναι με τη Λίλιαν τα 10 τελευταία χρόνια». 

Όσο για τον λόγο που δεν βγαίνει να απαντήσει; «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», φέρεται να τονίζει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προτείνει στη σύντροφό του πριν από τρία χρόνια να παντρευτούν στη Λευκάδα, το νησί που αγαπάει πολύ. Εκείνη δεν το θεώρησε απαραίτητο, αφού οι δυο τους ζούσαν ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι.

Το χρονικό - Η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι 

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», είχε αποκαλύψει πηγή στην εφημερίδα Espresso.

 

Κώστας Ευριπιώτηςηθοποιός