Lifestyle|26.04.2019 14:14

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ξεσπά μετά την αποφυλάκιση του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Newsroom

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στο πλευρό του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν εκτός από τους συνεργάτες και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, καθώς και η σύντροφος του Νατάσα Καλογρίδη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμεινε το σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τη Μεγάλη Δευτέρα απολογήθηκε στον εφέτη ειδικό ανακριτή. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λίγο μετά τις 22:20 το βράδυ και επέστρεψε στο σπίτι του, κοντά στην κόρη του, Μαρία Ελένη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις σχετικές με την προσαγωγή του πατέρα της. Σε μια από αυτές ανέφερε: «Αν για τόσο ειδικούς στα νομικά και τόσο γνωστούς δικηγόρους οι αρχές επιφυλάσσουν τέτοια μεταχείριση με εντάλματα και συλλήψεις, ενώ τα στοιχεία σε βάρος τους δεν το δικαιολογούν, ποιο είναι το μήνυμα για του άλλους πολίτες; Ότι η νομιμότητα είναι σχετική έννοια, ή μήπως, ότι ο νόμος υπακούει στη λογική της συγκυρίας;».

Μαρία Ελένη ΛυκουρέζουΑλέξανδρος Λυκουρέζος