Lifestyle|26.04.2019 16:20

Πάσχα σε Χαβάη και Μπόρα-Μπόρα για δύο Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες (pics)

Newsroom

Τις διακοπές του Πάσχα εκμεταλλεύτηκαν δύο γνωστές Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες και ταξίδεψαν για να περάσουν τις άγιες μέρες πιο ... καλοκαιρινά! 

Στα νησιά Μπόρα - Μπόρα περνάει η Ζέτα Μακρυπούλια τις δικές της διακοπές του Πάσχα. Η παρουσιάστρια του «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» βρίσκεται άλλη μια φορά σε αυτή την εξωτική τοποθεσία, όπου μαζί με τη φίλη της φωτογράφο Ρούλα Ρέβη είχαν βρεθεί μερικά χρόνια πριν για τη φωτογράφιση σειράς ρούχων γνωστής εταιρίας.

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια δεν έχει αποκαλύψει πού ακριβώς βρίσκεται και αν είναι μαζί της ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όμως οι αναρτήσεις της στην αμμουδιά (στις οποίες αναφέρει και την Ρούλα Ρέβη) είναι άκρως καλοκαιρινές.

T

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο επέλεξαν τη Χαβάη για τις πασχαλινές διακοπές τους. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νοίκιασαν αυτοκίνητο και κάνουν road trip σε όλη τη Χαβάη. Έχουν επισκεφτεί μέσα σε λίγες ώρες τις περιοχές Waikini και Kailua ενώ δεν γινόταν και να μην επισκεφθούν την παραλία Lanicai και να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα για φέτος. 

T
T