Lifestyle|17.02.2025 16:26
Αλεξάνδρα Νίκα: Σε νυχτερινή έξοδο λίγες μέρες πριν από το ατύχημα
NewsroomΗ Αλεξάνδρα Νίκα λίγες ημέρες πριν το ατύχημα που είχε, διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Θυμίζουμε πως το ατύχημα συνέβη όταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού, τη στιγμή που κινούνταν πεζή μαζί με το μωρό της επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, ενώ ο οδηγός εξαφανίστηκε.
Άφησε πίσω το συμβάν
Η Αλεξάνδρα Νίκα και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, και έτσι η οικογένεια του τραγουδιστή κοιτάει μπροστά μετά την περιπέτεια που βίωσε.
Μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα, η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται να είναι σε πολύ καλή διάθεση, διασκεδάζοντας με την παρέα της, ενώ παράλληλα απολάμβανε τον αγαπημένο της στη σκηνή.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο