Lifestyle|26.02.2025 13:14

Γιάννης Πάριος: «Απέτυχα ως σύζυγος, αλλά πέτυχα ως πατέρας»

Newsroom

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μιλά για τους σημαντικότερους σταθμούς της επαγγελματικής και προσωπικής του διαδρομής.

«Θα σταματήσω να τραγουδάω, όταν δω ότι δεν αρέσω»

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε: «Πάντα πίστευα ότι θα κάνω αυτό που κάνω. Ήμουν τυχερός σε κάποια πράγματα, αλλά ήμουν και δουλευταράς, δεν περίμενα έρθει κάτι, πήγαινα εγώ». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες του και στη στιγμή που θα ολοκληρώσει την καριέρα του: «Δεν θυμάμαι να πέρασα άσχημα σε κάποια συνεργασία μου και δεν το λέω διπλωματικά. Θα σταματήσω να τραγουδάω, όταν δω ότι δεν αρέσω».

Για τις γυναίκες της ζωής του και τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Εγώ ευγνωμονώ τις γυναίκες που αγάπησα, γιατί με έκαναν και έγραψα μεγάλα τραγούδια. Η απιστία δεν συγχωρείται. Όταν συγχωρέσεις μια απιστία, δεν αγαπάς. Δεν επεμβαίνω, αλλά ούτε παρεμβαίνω στις ζωές των παιδιών μου, αλλά είμαι τυχερός γιατί και τα τέσσερα παιδιά είναι πολύ καλά. Απέτυχα ως σύζυγος, αλλά πέτυχα ως πατέρας».

Τέλος, ο Γιάννης Πάριος έκανε ένα εξομολογητικό σχόλιο για τον εαυτό του, στην επερχόμενη συνέντευξη του, λέγοντας: «Τον έχω αδικήσει πάρα πολύ τον Γιάννη, δεν με αγαπάω όχι, πραγματικά δεν με αγαπάω».

Γιάννης Πάριοςτραγουδιστής