Meghan Markle: Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με μία τρυφερή φωτογραφία του πρίσκιπα Χάρι
NewsroomΗ Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) θέλησε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μία ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στα social media, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες.
Η ανάρτηση με «άρωμα» γυναίκας
Σε μία από αυτές, παρουσιάζεται και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι μαζί με την κόρη τους, Λίλιμπετ. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία της δούκισσας του Σάσεξ, για την Ημέρα της Γυναίκας, ο γαλαζοαίματος είναι αγκαλιά με την τριών ετών Λίλιμπετ, την οποία φιλάει τρυφερά στο κεφάλι, ανάμεσα στα κόκκινα μαλλιά της, που όπως φαίνεται κληρονόμησε από τον μπαμπά της.
«Γιορτάζουμε τις δυνατές γυναίκες γύρω μας και τα κορίτσια με όνειρα που θα γίνουν γυναίκες με όραμα. Επίσης ευχαριστούμε όσους μας ανεβάζουν καθημερινά» έγραψε στην ανάρτησή της η Μέγκαν Μαρκλ.
Στην ίδια ανάρτηση, σε άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται η Μέγκαν Μάρκλ αγκαλιά με τον σύζυγό της, δίπλα στο κύμα αλλά και μαζί με την πολυαγαπημένη μητέρα της.
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;