Lifestyle
|
12.03.2025 15:46
Ευρυδίκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Πέθανε ο πατέρας της
NewsroomΒαθιά θλίψη βιώνει η Ευρυδίκη και η οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της, Ντίνος Θεοκλέους, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η ανάρτηση της
Η Ευρυδίκη δημοσίευσε το κηδειόχαρτο, μεταφέροντας τις πληροφορίες για το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Θα είσαι για πάντα ο πιο αγαπημένος μου, ο πιο καλός, ο πιο έξυπνος, ο πιο ξεχωριστός, ο υπέροχος μπαμπάς μου…».
Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας θα τελεστεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο της Λευκωσίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας